27/08/2017

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: «Πέρασαν» Κολυτάς & Βλάσσης, «κόπηκαν» Γιούργας & Μιχαλάς

Μάλλον δεν ήταν καθόλου θετικός ο απολογισμός της κερκυραϊκής διαιτησίας, όσον αφορά την παρουσία των ρέφερι του νησιού στα αγωνιστικά τεστ της 3ης Κατηγορίας (Γ' Εθνική) και της 4ης Κατηγορίας. Δύο πέτυχαν, δύο απέτυχαν κι ένας απείχε!


Την περασμένη Πέμπτη (24/8) πραγματοποιήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη, οι αγωνιστικές εξετάσεις που οργάνωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησία της ΕΠΟ, για τους υποψήφιους ρέφερι των χαμηλών Εθνικών Κατηγοριών (οι διαιτητές της 1ης και της 2ης Κατηγορίας είχαν τρέξει πριν από μερικές εβδομάδες). Το «παρών» έδωσαν και μέλη της ΚΕΔ, όπως οι Μιχάλης Κουκουλάκης και Δημήτρης Καλύβας. Οι βοηθοί έτρεξαν το πρωί και οι διαιτητές το απόγευμα.


Ο διαιτητής της 3ης Κατηγορίας, Σπύρος Κολυτάς, και ο λάινσμαν της 3ης Κατηγορίας, Θωμάς Βλάσσης, για μία ακόμη φορά βρίσκονταν σε εξαιρετική φυσική κατάσταση κι «έβγαλαν» επιτυχώς τις δοκιμασίες, «πιάνιντας» τα όρια.


Αντιθέτως, δεν ήταν κατάλληλα προετοιμασμένοι και «κόπηκαν», τόσο ο διαιτητής της 3ης Κατηγορίας, Κώστας Γιούργας (ο οποίος πέραν από πολύ κακός και «ανεπαρκής» ρέφερι, είναι και απροπόνητος!), όσο και ο βοηθός της 3ης Κατηγορίας, Γεράσιμος Μιχαλάς (όπψς είζε συμβεί και στα τέλη του περασμένου χειμώνα),


Όσον αφορά τον (υποβιβασθέντα) Πέτρο Νικόπουλο, επικαλέστηκε τραυματισμό (άραγε πώς χτύπησε καλοκαιριάτικα;) και δεν προσήλθε για να τεσταριστεί για διαιτητής της 4ης Κατηγορίας.


Πλέον, ο διαιτητής Κολυτάς και ο επόπτης Βλάσσης (που είναι επιτυχόντες στις γραπτές εξετάσεις των Ιωαννίνων και στις αγωνιστικές εξετάσεις της Θεσσαλονίκης), θα αναμένουν την αξιολόγησή τους από την ΚΕΔ/ΕΠΟ. Οι νέοι πίνακες της 2ης και της 3ης Κατηγορίας θα καταρτιστούν και θα ανακοινωθούν στις αμέσως επόμενες μέρες. Σημειώνεται ότι και οι δύο ρέφερι έχουν προταθεί από την ΕΠΣ Κέρκυρας στην ΚΕΔ για προαγωγή στον πίνακα της 2ης Κατηγορίας (Football League).


Όσον αφορά τους αποτυχόντες Γιούργα και Μιχαλά, καθώς και τον απέχοντα Νικόπουλο, σε λίγες μέρες θα τους δοθεί η δυνατότητα να ξαναπροσπαθήσουν. Φυσικά, προς το παρόν δεν θα τοποθετηθούν στους διαιτητικούς πίνακες των Εθνικών Κατηγοριών και θα μπορούν να παίξουν μόνο στις τοπικές διοργανώσεις της ΕΠΣΚ.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
23
Οκτώβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ιάκωβος, Ιακωβίνα, Ζακελίνα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb