31/07/2017

Αγωνιστικά τεστ για τέσσερεις κερκυραίους διαιτητές

Πριν από μερικές εβδομάδες οι Νίκος Πουλημάς, Κώστας Τόμπρος, Θεοχάρης Σκορδίλης και Τάσος Γραικός είχαν περάσει επιτυχώς τις γραπτές εξετάσεις που είχε οργανώσει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ στα Ιωάννινα. Τώρα, λοιπόν, πλησιάζει η στιγμή που θα δώσουν και τα αγωνιστικά τεστ.


Οι τέσσερεις κερκυραίοι ρέφερι θα λάβουν μέρος στις αγωνιστικές δοκιμασίες που οργανώνει η ΕΠΟ για αύριο Τρίτη (1/8) και μεθαύριο Τετάρτη (2/8), στο γήπεδο της Μίκρας, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, για τους διαιτητές και τους βοηθούς της 1ης και της 2ης Κατηγορίας ( Super League και Football League).


Συγκεκριμένα, αύριο Τρίτη, στις 21:00, ο Πουλημάς θα συμμετάσχει στα τεστ των διαιτητών της 1ης Κατηγορίας, ενώ μεθαύριο Τετάρτη, την ίδια ώρα, ο Τόμπρος θα λάβει μέρος στις αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών της 2ης Κατηγορίας. Εξάλλου, την Τετάρτη, στις 19:00, οι Σκορδίλης και Γραικός θα μετάσχουν στις αγωνιστικές δοκιμασίες των βοηθών της 2ης Κατηγορίας.


Να αναφέρουμε, τέλος, ότι το παρόν στα τεστ θα δώσει ο νέος αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ, ο Πορτογάλος, Βίτωρ Μανουέλ ντε Μέλο Περέϊρα, ο οποίος έχει διοριστεί από την FIFA, ενώ αναμένεται να παραστούν και τα μέλη της ΚΕΔ, Μιχάλης Κουκουλάκης, Σταύρος Τριτσώνης και Δημήτρης Καλύβας.

 

Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 Παρασκευή
15
Δεκέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Ανθή, Ανθούλα, Ανθια, Ανθεια, Ελευθέριος, Λευθέρης, Λευτέρης, Λεφτέρης, Ελευθερία, Λευθερία, Λευτερία, Ρία, Σύλβια, Σωσσάνα, Σωσάνα, Σωσάννα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Θεωρείτε πως πρέπει άμεσα να γίνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Λευκίμμης;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb