31/07/2017

Αγωνιστικά τεστ για τέσσερεις κερκυραίους διαιτητές

Πριν από μερικές εβδομάδες οι Νίκος Πουλημάς, Κώστας Τόμπρος, Θεοχάρης Σκορδίλης και Τάσος Γραικός είχαν περάσει επιτυχώς τις γραπτές εξετάσεις που είχε οργανώσει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ στα Ιωάννινα. Τώρα, λοιπόν, πλησιάζει η στιγμή που θα δώσουν και τα αγωνιστικά τεστ.


Οι τέσσερεις κερκυραίοι ρέφερι θα λάβουν μέρος στις αγωνιστικές δοκιμασίες που οργανώνει η ΕΠΟ για αύριο Τρίτη (1/8) και μεθαύριο Τετάρτη (2/8), στο γήπεδο της Μίκρας, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, για τους διαιτητές και τους βοηθούς της 1ης και της 2ης Κατηγορίας ( Super League και Football League).


Συγκεκριμένα, αύριο Τρίτη, στις 21:00, ο Πουλημάς θα συμμετάσχει στα τεστ των διαιτητών της 1ης Κατηγορίας, ενώ μεθαύριο Τετάρτη, την ίδια ώρα, ο Τόμπρος θα λάβει μέρος στις αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών της 2ης Κατηγορίας. Εξάλλου, την Τετάρτη, στις 19:00, οι Σκορδίλης και Γραικός θα μετάσχουν στις αγωνιστικές δοκιμασίες των βοηθών της 2ης Κατηγορίας.


Να αναφέρουμε, τέλος, ότι το παρόν στα τεστ θα δώσει ο νέος αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ, ο Πορτογάλος, Βίτωρ Μανουέλ ντε Μέλο Περέϊρα, ο οποίος έχει διοριστεί από την FIFA, ενώ αναμένεται να παραστούν και τα μέλη της ΚΕΔ, Μιχάλης Κουκουλάκης, Σταύρος Τριτσώνης και Δημήτρης Καλύβας.

 

Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
23
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb