31/03/2017

Νικόπουλος, ο... Πέτρος του σκανδάλου!

Ο Πέτρος Νικόπουλος

Πριν από ένα μήνα (την 1η Μαρτίου), είχε δημιουργηθεί... σάλος στις τάξεις του Ερασιτέχνη ΑΟΚ Κέρκυρα, με αφορμή τη διαιτησία του αγώνα της ομάδας Κ20 της ΠΑΕ με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νυμφών, στα Ημιτελικά του τοπικού Κυπέλλου. Οι «μικροί» του Κώστα Χριστοφοράκη είχαν νικήσει, μεν, με 1-0, αλλά αποκλείστηκαν από τον Τελικό, λόγω της ήττας τους με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, στις Νυμφές, έχοντας όμως πολλά παράπονα από τον διαιτητή του επαναληπτικού ματς, τον Πέτρο Νικόπουλο.


Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ απέδωσαν στους ρέφερι τον αποκλεισμό της ομάδας Νέων από τους Νυμφιώτες και η αντίδρασή τους ήταν πολύ δυναμική, αφού απέστειλαν έγγραφο στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, ζητώντας στο εφεξής να μην ορίζονται διαιτητές από την Κέρκυρα στους αγώνες των ομάδων Κ20 και Κ17 του ΑΟΚ, στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα της Super League.


Ωστόσο, η ΚΕΔ δεν ικανοποίησε την επιθυμία της κερκυραϊκής ΠΑΕ, αφού εξακολουθεί να βάζει ρέφερι από την ΕΠΣΚ στα παιχνίδια των ομάδων υποδομής της. Κάτι το οποίο έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα.


«Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν έγινε αποδεκτό το αίτημά μας από πλευράς Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ. Ξεκαθαρίσαμε με τον πλέον σαφή κι επίσημο τρόπο ότι δεν επιθυμούμε να μας ξαναπαίξουν διαιτητές από το νησί. Θα το δούμε ξανά το θέμα. Αλλά αν μας ξαναβάλουν τον Νικόπουλο για να παίξει κάποια από τις δύο ομάδες μας, τότε θα σηκωθούμε και θα φύγουμε από το γήπεδο», επισήμανε στο CorfuCorner.gr υψηλόβαθμο στέλεχος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ. Και πρόσθεσε: «Όταν αγωνιζόμαστε εκτός Κέρκυρας, οι ντόπιοι διαιτητές σέβονται την ομάδα της περιοχής τους, σχεδόν πάντα την υποστηρίζουν και πολλές φορές παίζουν 80-20 ή 70-30 εις βάρος μας. Όμως, και μέσα στην Κέρκυρα όταν παίζουμε, οι δικοί μας διαιτητές συνήθως είναι κι αυτοί εναντίον μας. Εμείς δεν ζητάμε την εύνοιά τους. Ζητάμε απ' αυτούς το 50-50 και απαιτούμε τον σεβασμό τους».


Να σημειώσουμε εδώ πως, στο τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Πέτρος Νικόπουλος έχει γίνει η... πέτρα του σκανδάλου! Την προηγούμενη Κυριακή (26/3) διεύθυνε τον αγώνα μεταξύ Αετού Κουσπάδων - ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων (0-4), για τη Β' τοπική Κατηγορία, με τους γηπεδούχους να είναι τρομερά δυσαρεστημένοι με τη διαιτησία και να προβαίνουν στο έσχατο «μέτρο» αντίδρασης: την απόσυρσή τους από το Πρωτάθλημα!


Τόσο οι Κουσπαδίτες (που παραιτήθηκαν από τη Β' Κατηγορία), όσο και ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ Κέρκυρα (που ζήτησε την εξαίρεση των Κερκυραίων διαιτητών από τους αγώνες των ομάδων Κ20 και Κ17), θεωρούν ότι στοχοποιήθηκαν από την ΕΠΣΚ και τους διαιτητές της, επειδή στις πρόσφατες εκλογές της Ένωσης στήριξαν και ψήφισαν την αντίπαλη παράταξη από εκείνη του Παναγιώτη Ποζίδη!!!


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb