28/03/2017

Κόπηκαν στα διαιτητικά τεστ οι Τόμπρος, Γραικός και Μιχαλάς

Τριπλή κερκυραϊκή αποτυχία στα επαναληπτικά διαιτητικά τεστ της Θεσσαλονίκης, καθώς κόπηκαν οι Κώστας Τόμπρος (διαιτητής Football League), Τάσος Γραικός (βοηθός Football League) και Μάκης Μιχαλάς (βοηθός Γ' Εθνικής).


Στις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τρίτη (28/3), στο γήπεδο της Μίκρας, παρουσία των μελών της ΚΕΔ/ΕΠΟ (Μιχάλης Κουκουλάκης, Σταύρος Τριτσώνης, Δημήτρης Σαραϊδάρης, Δημήτρης Καλύβας), οι τρεις Κερκυραίοι ρέφερι δεν μπόρεσαν να πιάσουν τα όρια, με συνέπεια να πάρουν δύο κίτρινες κάρτες από τους εξεταστές.


Υπενθυμίζουμε ότι οι εν λόγω διαιτητές είχαν κοπεί και στις προ πέντε εβδομάδων δοκιμασίες, που είχαν διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο, στις 21 Φεβρουαρίου. Ο μεν Τόμπρος, επειδή δεν είχε λάβει μέρος, διότι ήταν τραυματίας (θλάση στον αριστερό δικέφαλο, την οποία ακόμη δεν έχει ξεπεράσει 100%), ενώ οι δε Μιχαλάς και Γραικός επειδή είχαν πάρει και τότε δύο κίτρινες κάρτες (ο τελευταίος είχε αμφισβητήσει τη δεύτερη κάρτα και είχε ζητήσει να γίνει χρήση του βίντεο).


Η εξέλιξη αυτή, είναι εξαιρετικά δυσάρεστη για την κερκυραϊκή διαιτησία, σε εθνικό επίπεδο, δεδομένου ότι οι τρεις συγκεκριμένοι ρέφερι δεν θα αξιολογηθούν από την ΚΕΔ και άρα δεν θα έχουν το δικαίωμα να παίξουν - μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου- στην Football League (oι Tόμπρος και Γραικός) και στην Γ' Εθνική (ο Μιχαλάς).


Φυσικά, θα μπορούν να ξαναπροσπαθήσουν στα τεστ του καλοκαιριού, ούτως ώστε να επιστρέψουν στους εθνικούς πίνακες της επόμενης σαιζόν (2017-2018). Αλλά ως τότε, θα μπορούν να αγωνίζονται μόνο στα τοπικά Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κέρκυρας...


Να σημειωθεί ότι στη Football League, η κερκυραϊκή διαιτησία απέμεινε με μόλις έναν εκπρόσωπο, τον Χάρη Σκορδίλη, από τρεις που είχε μέχρι τα μέσα του προηγούμενου μήνα. Και γενικά, στις εθνικές κατηγορίες, οι εκπρόσωποι από 11, είναι πλέον 8.


Έτσι, λοιπόν, οι αξιολογημένοι ρέφερι της Κέρκυρας στους πίνακες της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, είναι οι εξής:
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ SUPER LEAGUE: Νίκος Πουλημάς
ΒΟΗΘΟΙ SUPER LEAGUE: -
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ FOOTBALL LEAGUE: -
ΒΟΗΘΟΙ FOOTBALL LEAGUE: Θεοχάρης Σκορδίλης
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ: Σπύρος Κολυτάς, Κώστας Γιούργας, Πέτρος Νικόπουλος
ΒΟΗΘΟΙ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ: Θωμάς Βλάσσης, Γιώργος Ξηρομερίτης, Γιάννης Μίχος


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb