27/03/2017

Την εξαίρεση του Τόμπρου ζητά η Ολυμπιάδα!

Παράπονα από τη διαιτησία του Κώστα Τόμπρου έχει η Ολυμπιάδα Καρουσάδων, αναφορικά με τον αγώνα της ομάδας στους Αυλιώτες την περασμένη Τετάρτη (22/3) και την ήττα της από τον Οδυσσέα με 1-0, για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1' Κατηγορίας.


Οι Καρουσαδίτες κατηγορούν τον 35χρονο ρέφερι κυρίως για τον μη καταλογισμό ενός υπέρ τους πέναλτι και μάλιστα απαιτούν να μην τους ξαναπαίξει μέχρι το τέλος της τρέχουσας σαιζόν!


Η σχετική ανακοίνωση των «κυανόλευκων» της βόρειας Κέρκυρας είναι γραμμένη σε χαμηλούς τόνους, ούτως ώστε να μην κληθεί από την ΕΠΣΚ να την ανακαλέσει, κι έχει ως εξής:


«Φίλε Κώστα...


Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση. Δεν είναι η πρώτη, δεν είναι η δεύτερη, είναι η τρίτη φορά μη καταλογισμού εξόφθαλμου πέναλτι υπέρ της ομάδος μας.


Επίσης, επέτρεψέ μας να ορίζουμε εμείς τους στόχους μας και όχι εσύ... Η ζημιά έγινε και είναι πλέον αργά να ανακαλέσεις...


Ως ΔΣ που σέβεται τον ιδρώτα των αθλητών του και την εν γένει προσπάθεια ενός συνόλου, είμαστε αναγκασμένοι να ζητήσουμε την εξαίρεσή σου από τις υποχρεώσεις του Σωματείου μας για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.


Σου ευχόμαστε καλή ανάρρωση...


Ο Πρόεδρος
και το Δ.Σ.»

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
21
Ιανουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ Κέρκυρα;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb