14/03/2017

Οργισμένος με Ποζίδη ο Σύνδεσμος Διαιτητών!

Τον θυμό και την έντονη ενόχληση της Διοίκησης του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας έχουν προκαλέσει τα λεγόμενα του Παναγιώτη Ποζίδη, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣΚ, στις 24 Φεβρουαρίου.


Στην ομιλία του στην Γ.Σ., ο Πρόεδρος της Ένωσης είχε τοποθετηθεί αναφορικά με το γεγονός ότι η ΕΠΣ Κέρκυρας δεν έχει σχέσεις και δεν συνεργάζεται με τον Σύνδεσμο Διαιτητών. Και φέρεται να είπε ότι «τα είχε βρει», μεν, με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, Γιώργο Αρμενιάκο, αλλά ο τελευταίος εν τέλει έκανε πίσω επειδή αντέδρασαν τα υπόλοιπα μέλη (μη εν ενεργεία διαιτητές) του Δ.Σ. του ΣΔΠΚ.


Οι διοικούντες τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, λοιπόν, είναι δυσαρεστημένοι και αγανακτισμένοι με τους ισχυρισμούς του Ποζίδη ενώπιον των σωματείων του νησιού. όπως επισημαίνουν, αυτά που είχε αναφέρει ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚ είναι ανακριβή, δεν απηχούν της αλήθειας και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα!


Όπως υποστηρίζει η Διοίκηση του Συνδέσμου Διαιτητών, όντως υπήρξε πριν από κάμποσο καιρό (και συγκεκριμένα το περασμένο καλοκαίρι) επαφή με τον Παναγιώτη Ποζίδη. Ωστόσο, κι ενώ τρία μέλη του Δ.Σ. του ΣΔΠΚ (οι Γιώργος Αρμενιάκος, Κώστας Πρωτοψάλτης και Θεόδωρος Λέζος) ετοίμαζαν τα χαρτιά τους για να δώσουν εξετάσεις στην ΚΕΔ/ΕΠΟ, ώστε να γίνουν παρατηρητές διαιτησίας στις Εθνικές Κατηγορίες, εν τούτοις την τελευταία στιγμή (και όλως αιφνιδίως) ο Ποζίδης τους... έβαλε φρένο, λέγοντάς τους - επικαλούμενος σχετική διάταξη της ΕΠΟ- πως είναι απαραίτητο και υποχρεωτικό να παραιτηθούν πρώτα και οι τρεις από τον Σύνδεσμο και να διαγραφούν απ' αυτόν, και κατόπιν να υπογράψουν το διοριστήριο της ΕΠΣΚ. Κάτι το οποίο εκείνοι δεν ήταν δυνατό να αποδεχθούν. Και αυτή είναι η ουσιαστική αιτία και ο πραγματικός λόγος που δεν «προχώρησε» η συνεργασία με την Ένωση.


Όπως λένε τα στελέχη της Διοίκησης του ΣΔΠΚ, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας έχει την αποκλειστική ευθύνη για το «ναυάγιο» κι επομένως, δεν ήταν ειλικρινής στα όσα είχε αναφέρει κατά την προ τριών εβδομάδων Γενική Συνέλευση, αλλά είπε ψέματα στα σωματεία!


Εξάλλου, όπως τονίζουν τα διοικητικά στελέχη του ΣΔΠΚ, είναι εξαιρετικά περίεργο που η ΕΠΣΚ αρνείται και αποφεύγει να συνεργαστεί με τον Σύνδεσμο Διαιτητών και να αξιοποιήσει τα μέλη του είτε ως παρατηρητές διαιτησίας στους αγώνες (Γιώργος Αρμενιάκος, Κώστας Πρωτοψάλτης, Τάσος Κορίκης, Θεόδωρος Λέζος, Χρήστος Καστρινός, Πολύβιος Μοναστηριώτης, Ιωακείμ Γεωργούδης κ.α.), είτε ως ενεργούς διαιτητές (Περικλής Γιούργας, Γιώργος Κατσούρης, Διονύσης Μάρτης). Κάτι με το οποίο, εφόσον συνέβαινε, θα βελτιώνονταν σε πολύ μεγάλο βαθμό το επίπεδο και η ποιότητα της κερκυραϊκής διαιτησίας.


Οι άνθρωποι του Συνδέσμου Διαιτητών αναρωτιούνται για ποιο λόγο οι παράγοντες της ΕΠΣ Κέρκυρας τηρούν αυτή τη στάση, την ώρα που στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι περισσότερες Ενώσεις έχουν πολύ ομαλές σχέσεις με τους κατά τόπους Συνδέσμους. Όπως π.χ. γίνεται και στην ΕΠΣ Πιερίας, στην οποία, μάλιστα, Πρόεδρος είναι ο Δημήτρης Ελευθεριάδης, με το ψηφοδέλτιο του οποίου ο Ποζίδης επρόκειτο πριν από μερικούς μήνες να κατέλθει ως υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ...


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
26
Μάιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αλφαίος, Συνέσιος, Συνέσης, Συνεσία, Καρπός, Ψυχοσάββατο (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb