27/09/2017

Βοσνιάδης: «θα έχουμε καλή συνέχεια»

Την απογοήτευσή του για την ισοπαλία (1-1) που παραχώρησε ο ΑΟΚ Κέρκυρα στον Λεβαδειακό, αλλά την ικανοποίησή του για την διάθεση των παικτών του, εξέφρασε ο Αλέκος Βοσνιάδης, αναφορικά με τον αγώνα της περασμένης Κυριακής (24/9), στο ΕΑΚΚ, επισημαίνοντας ότι στη συνέχεια θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για την κερκυραϊκή ομάδα.


Συγκεκριμένα, ο Μακεδόνας τεχνικός των «Φαιάκων» δήλωσε:
«Ένα αποτέλεσμα που μας στενοχωρεί. Θέλαμε πολύ τη νίκη. Ξεκινήσαμε καλά, εκμεταλλευτήκαμε τον Παμλίδη, στο χώρο που επιλέξαμε να παίξει. Βγάλαμε φάσεις, όμως, μετά την αλλαγή του Σοϊλέδη για ένα χρονικό διάστημα έπεσε ο ρυθμός. Σε μια ομάδα οργανωμένη, αν πας αργά, δεν αλλάξεις πλευρές και δεν ανεβάσεις ταχύτητα, τότε έχεις πρόβλημα. Δεχτήκαμε ένα γκολ, από... τσαφ, σίγουρα, μας δημιούργησε πρόβλημα. Ηρεμήσαμε στο ημίχρονο, είχαν μεγάλη διάθεση τα παιδιά για να αλλάξουν το αποτέλεσμα. Ισοφαρίσαμε γρήγορα, και χάσαμε τη μεγάλη ευκαιρία με το Ντένις. Μετά την αποβολή θέλαμε να δώσουμε πλάτος στο γήπεδο, να πάμε σε πολλές αλλαγές παιχνιδιού για να χάσει την ισορροπία του ο αντίπαλος, βγάλαμε αρκετές φάσεις, όμως δυστυχώς δε σκοράραμε. Πάντως είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση των παικτών. Τα αποτελέσματα θα έρθουν αλλού. Είμαστε ανταγωνιστικοί, μαχητικοί, θα έχουμε καλή συνέχεια.».

 

Όσον αφορά τη δυσκολία στο σκοράρισμα,ο 56χρονος κόουτς ανέφερε:«Χρειάζεται περισσότερη δουλειά στην προπόνηση. Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να σκοράρουν. Είμαι πολύ αισιόδοξος με αυτό που βγάζει η ομάδα. Όταν κάνεις πολλές φάσεις μέσα στην περιοχή, θα έρθει και το γκολ.

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
21
Ιανουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ Κέρκυρα;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb