02/06/2017

Ευχαριστήριο του Σπύρου Αλαμάνου

Ο Σπύρος Αλαμάνος αποτελεί τον... πρωτομάστορα της πολύ επιτυχημένης παρουσίας του ΑΟ Μεσογγής στο Πρωτάθλημα της Α' τοπικής Κατηγορίας, την περασμένη ποδοσφαιρική σαιζόν.


Ο Κερκυραίος τεχνικός ανέλαβε καθήκοντα τον Νοέμβρη και παρόλο που η ομάδα ήταν νεοφώτιστη και άπειρη, την οδήγησε στον προβιβασμό στην Α1'.


Μέσω του CorfuCorner.gr, ο έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής απευθύνει ευχαριστήριο μήνυμα προς το Δ.Σ. του συλλόγου και τους ποδοσφαιριστές. Η δήλωση του Σπύρου Αλαμάνου έχει ως εξής:


«Ήταν μια χρονιά πολύ επιτυχημένη για τον ΑΟ Μεσογγής, ο οποίος, αν και νεοφώτιστος στην Α' Κατηγορία, κατάφερε να ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες, να τερματίσει στην 3η θέση της βαθμολογίας και να κερδίσει απολύτως άξια και δικαιωματικά την άνοδο στην Α1', μέσω της διαδικασίας των play offs.


Επ' αφορμής, λοιπόν, του τέλους της σαιζόν και της ολοκλήρωσης της συνεργασίας μου με την ομάδα, θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, Δημήτρη Μούκα, τον Γενικό Αρχηγό, Σάκη Λειβαδιώτη, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου, που έμειναν κοντά στην ομάδα μέχρι το τέλος.


Φυσικά, ένα μεγάλο "ευχαριστώ" οφείλω στους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα για 6 μήνες. Ήταν τα σπουδαιότερα -σε ήθος και σε χαρακτήρα- παιδιά που έχω συναντήσει. Θα ήθελα να τους ευχηθώ ό,τι καλύτερο στην καριέρα τους και να έχουν υγεία.


Παρά τις δυσχέρειες που αντιμετωπίσαμε, κυρίως προς το φινάλε της περιόδου, η ομάδα κατόρθωσε να εκπληρώσει τον σκοπό της, τον προβιβασμό στην Α1', για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Κι αυτό το πέτυχε επειδή λειτούργησε σαν οικογένεια και χάρις στον ποιοτικό ποδοσφαιρικό χαρακτήρα ορισμένων έμπειρων παικτών.


Σ' όλη αυτή την προσπάθεια, οι χαρές ήταν πολύ περισσότερες από τις στεναχώριες. Αυτό που προσωπικά κέρδισα ως προπονητής, ήταν οι καινούργιες γνωριμίες και φιλίες, κάτι το οποίο θεωρώ πως είναι το σημαντικότερο και πολυτιμότερο κομμάτι στο παζλ του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.


Δυστυχώς, τούτο τον καιρό η ομάδα βιώνει κρίσιμες στιγμές. Θα ήθελα να της ευχηθώ ό,τι καλύτερο, να ξεπεράσει γρήγορα την περιπέτειά της και να επιτύχει τους στόχους που θα θέσει».

 

 • Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
19
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Γαρυφαλλιά, Γαριφαλιά, Διός, Δίας, Μακρίνα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb