18/05/2017

Νικάκης: «Λυπάμαι για τα παιδιά, αλλά υπήρξε παράβαση»!

Ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ, Κώστας Νικάκης, με την δημοσιογράφο, Ματούλα Ανδριώτη

Ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ, Κώστας Νικάκης, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Αθλολογίες» του Corfu Channel και την Ματούλα Ανδριώτη, λίγο μετά την συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης για το θέμα των Ιπποτών Κέρκυρας, όπου αποφασίστηκε υποβιβασμός της ομάδας στην Γ' τοπική Κατηγορία και ο αποκλεισμός για 1 χρόνο από όλες τις αθλητικές δραστηριότητες για τον Αλέξανδρο Εργινουσάκη!


Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΚΑΒΔΕ, σχετικά με την απόφαση για την εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ένωσης για υποβιβασμό της ομάδας των Ιπποτών, ο Πρόεδρός της, Κώστας Νικάκης, μίλησε τηλεφωνικά αποκλειστικά στις «Αθλολογίες». Όπως τόνισε ο κύριος Νικάκης, η ομόφωνη απόφαση ήταν να υποβιβαστεί η κερκυραϊκή ομάδα στην Γ' τοπική Κατηγορία και να τιμωρηθεί ο 22χρονος Αλέξανδρος Εργινουσάκης με 1 χρόνο (24 αγωνιστικές) αποκλεισμό.


Χαρακτηριστικά, επισήμανε ότι:
«Δεν φτάσαμε να εξετάσουμε καν το θέμα της ηλικίας του αθλητή. Υπήρξε παράβαση, καθώς όπως μας ενημέρωσε η ΕΟΚ, ο αθλητής ανήκει στο σωματείο Πρωτέας Ηγουμενίτσας. Αυτό αποτελεί παράβαση και μόνο γι' αυτό το λόγο η ομάδα υπέστη την ποινή».


Ενημερώσαμε τον κ. Νικάκη για την ανακοίνωση των παικτών των Ιπποτών και τόνισε:
«Λυπάμαι για τα παιδιά, γιατί αγωνιστικά ήταν άξιοι, λυπάμαι πραγματικά, αλλά υπήρξε παράβαση και έπρεπε να υπάρξει ποινή».

 

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της ομάδας, Ροζάριο Σπιτιέρης, δήλωσε πως οι παίκτες έκαναν το καθήκον τους.


Είναι γεγονός, πάντως, πως κανένας εκπρόσωπος των Ιπποτών δεν ήταν παρών στην συνεδρίαση της Διοίκησης της ΕΣΚΑΒΔΕ, το απόγευμα της Δευτέρας (15/5), παρότι η ομάδα είχε κληθεί για να δώσει εξηγήσεις.


Από την πλευρά της ομάδας, η Διοίκηση του Κώστα Μακρίδη θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ προκειμένου να δικαιωθεί.


Εν τω μεταξύ, ο Σπάρτακος Ιωαννίνων παίρνει την θέση των Ιπποτών στους αγώνες μπαράζ (play off) και θα δώσει τα παιχνίδια που του αναλογούν για να «βγει» ο φετινός Πρωταθλητής της Α' Κατηγορίας ΕΣΚΑΒΔΕ Ανδρών, που θα οδηγηθεί στην Γ' Εθνική!


• Κείμενο: Ματούλα Ανδριώτη

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb