24/03/2017

Κ. Σουλάνης: «Πρόεδρε, οφείλετε να ανακαλέσετε»!

Ο Κώστας Σουλάνης προέβη σε καταγγελίες και αποκαλύψεις για τον... ντόρο που δημιουργήθηκε στις τελευταίες μέρες, αναφορικά με το γήπεδο διεξαγωγής του φετινού Τελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κέρκυρας.


Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης (με την πλευρά της αντιπολίτευσης), επισημαίνει ότι η αρχική απόφαση για να γίνει ο Τελικός στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας (αντί για το ενωσιακό γήπεδο) δεν ελήφθη από το Δ.Σ. της ΕΠΣΚ, αλλά από την Εκτελεστική Γραμματεία (δηλαδή, από την παράταξη του Παναγιώτη Ποζίδη). Και μάλιστα, πως η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε από κάποιο... σχολείο, υπονοώντας ότι την πήρε μόνος του ο Πρόεδρος της Ένωσης, από τον χώρο εργασίας του!


Ο Λευκιμμαίος παράγοντας τονίζει, παράλληλα, ότι η πλειονοψηφήσασα Διοίκηση της ΕΠΣΚ ουδέποτε ζήτησε επισήμως την παραχώρηση του ΕΑΚΚ και την καλεί να δώσει στη δημοσιότητα το έγγραφο της αίτησης (εάν υπάρχει), σε διαφορετική περίπτωση, οφείλει ο κ. Ποζίδης να ανακαλέσει τις δηλώσεις και τις κατηγορίες του εναντίον του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα και της Διοικούσας Επιτροπής του Σταδίου.


Τέλος, ο Κώστας Σουλάνης εγκαλεί τον Πρόεδρο της Ένωσης για την αθέτηση των προεκλογικών του δεσμεύσεων σχετικά με τις εργασίες στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι.


Αναλυτικά, το κείμενο που ανήρτησε ο κ. Σουλάνης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:


«Για την ενημέρωση όποιου θέλει να γνωρίζει:


Με βάση την προκήρυξη της Ε.Π.Σ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ και το άρθρο 2 παράγραφος 8, ο Τελικός γίνεται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ, εκτός αν αποφασίσει διαφορετικά το Δ.Σ..... Το οποίο ΠΟΤΈ δεν συνεδρίασε για τον ΤΕΛΙΚΌ ΚΥΠΈΛΛΟΥ γιατί η απόφαση πάρθηκε από την Εκτελεστική Γραμματεία, δηλαδή Πρόεδρος, Α' Αντιπρόεδρος , Β' Αντιπρόεδρος, Γραμματέας και Ταμιας. Δηλαδη, ο Πρόεδρος από το Σχολείο!


Πότε έγινε Τελικός Κυπέλλου τα τελευταία χρόνια στο Ε.Α.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ;
Όσο βρίσκομαι στο Δ.Σ., 5 χρόνια, όσες φορές και αν ζητήθηκε το Ε.Α.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΟΤΈ δεν έγινε αποδεκτό το αίτημα για την παραχώρησή του.


Επίσης, να ενημερώσετε τα Ερασιτεχνικά Σωματεία και τα Μ.Μ.Ε. και να δώσετε στην δημοσιότητα το έγγραφο που έστειλε η Ε.Π.Σ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ και ζητά την παραχώρηση του Ε.Α.Κ. Ημερομηνία και αρ. πρωτοκόλλου.
Οφείλετε τις δηλώσεις και κατηγορίες που κάνατε για τις εντυπώσεις, να τις ανακαλέσετε τόσο προς την Π.Α.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑ, όπως και προς την Διοίκηση του Ε.Α.Κ., γιατί ΠΟΤΈ δεν το ζητήσατε εγγράφως.


Το Ενωσιακό γήπεδο έχει πρόβλημα;;;


Όταν υποσχέθηκατε πρώην "σύντροφε" ότι την επόμενη που θα κερδιζατε τις εκλογές θα ερχόταν οι μπουλντόζες, τι απαντάτε ύστερα από τρεις μήνες, μη πω από τον Ιούλιο που δόθηκε και η προκαταβολή για να έρθει το ΧΌΡΤΟ από την ΚΊΝΑ. Αλλά δυστυχώς, σε αυτούς που σας πίστεψαν και ακόμα σας πιστεύουν. Προτίμησες να είσαι Πρόεδρος παρά να γίνει το γήπεδο, να τα λέμε και αυτά. Και για να σας φρεσκαρω την μνήμη, η φωτογραφία με τον μηχανικό, αρχές Ιουλίου 2016.


Φυσικά, υπάρχει εξήγηση. Για όλους εμάς που γνωρίζουμε, δεν φταίει η Ε.Π.Σ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ, αλλά ο Πρόεδρός της!!!


Περιμένουμε την ανακοίνωση από το χθεσινό Δ.Σ., αλλά μάλλον δεν. Δεν υπήρχε απαρτία. Σύσσωμη η αντιπολίτευση δεν παραβρέθηκε».


Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb