27/01/2018

Συγχαρητήρια για το ήθος σας, κύριε Σφακιανάκη!

 Ο Αθηναίος προπονητής της ΑΕ Λευκίμμης, Γιάννης Σφακιανάκης, συνεχίζει τις προσβλητικές (προφορικές ή γραπτές) τοποθετήσεις του εναντίον δημοσιογράφων της Κέρκυρας κι εναντίον του CorfuCorner.gr. Έστειλε, λοιπόν, νέο μήνυμα στην ιστοσελίδα μας, με απαξιωτικό περιεχόμενο και ύφος!


Αυτούσιο το μήνυμα του εν λόγω κυρίου, έχει ως ακολούθως:
«Ο θεός πολλές φορές είναι άδικος σε κάποιους ανθρώπους και κοιμάται όπως εγώ στον πάγκο.. Αλλά άλλες φορές είναι ξύπνιος και στην περίπτωση σού δεν κοιμόταν.
Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο μαζί σου γιατί δεν σέ διαβάζει κανείς .Και δυστυχώς τό όνομα μου πουλάει γι'αυτό και ασχολείσαι.Γράψε αυτά που #βλέπεις# όταν #έρχεσαι #κάθε Κυριακή στο γήπεδο τής Λευκίμης.Δημιουργία ραντεβού
Αλλά ξέρω τί θές αυτά πού σού έκανε ο διεθνής διαιτητής.. κάι μετά ...παρακαλετα κάι λυπήσουμε μετάνοιες έκανα λάθος κτλ.ξερεις εσύ.. καληνύχτα..».


Κατ' αρχήν, θα σχολιάσουμε το εξής: Ο κύριος Σφακιανάκης «επιτίθεται» στον ιδιοκτήτη του site μας, τον Χρήστο Γραμμένο, θίγοντας με υπονοούμενα τα πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας που εκείνος αντιμετωπίζει, μεταξύ των οποίων είναι διαπιστευμένη τυφλότητα σε ποσοστό 99%. Θα συμβουλεύαμε τον κύριο Σφακιανάκη δύο πράγματα. Πρώτον, να μην ασχολείται με τόσο ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα και να «χτυπάει κάτω από τη ζώνη» ανθρώπους που αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες στη ζωή τους και να τους χλευάζει γι' αυτό. Και δεύτερον, κάθε βράδυ, προτού πιει το γαλατάκι του και πάει για νάνι, να κάνει τον σταυρό του και να ευχαριστεί τον Παντοδύναμο που τον έχει υγιή και μπορεί να βλέπει και να περπατάει, κάτι το οποίο ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν, γι' αυτό και δεν πηγαίνουν στο γήπεδο.


Ο κύριος Σφακιανάκης οφείλει να σέβεται και να ευγνωμονεί τους ανθρώπους που εδώ και πολλά έτη τον έχουν βοηθήσει σε κάθε βήμα του. Όπως έχει κάνει ο ιδιοκτήτης του CorfuCorner.gr. Ο οποίος έχει στηρίξει πάρα πολύ τον κύριο Σφακιανάκη, τόσο ως παίκτη, όσο και ως προπονητή. Και ο οποίος πριν από 6 χρόνια, ως υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιώπη, είχε εισηγηθεί στον τότε Πρόεδρο του συλλόγου, Χάρη Κουτσούρη, να πάρει στην ομάδα τον κύριο Σφακιανάκη, που ήταν άνεργος ποδοσφαιριστής. Επομένως, κύριε Σφακιανάκη, μη δείχνετε τόση αχαριστία απέναντι σ' εκείνους που (με τον έναν ή τον άλλον τρόπο) σας βοήθησαν να φάτε ψωμί.


Επίσης, στο μήνυμά του, ο κύριος Σφακιανάκης αναφέρεται σε μια παλαιότερη υπόθεσή μας με έναν πρώην διαιτητή. Καλύτερα, αγαπητέ κύριε, μην ασχολείστε με προσωπικά ζητήματα που αφορούν τρίτους και όχι εσάς, ειδικά όταν έχετε... μαύρα μεσάνυχτα για το τι έχει συμβεί, γι' αυτό και γράφετε αίσχιστου είδους ανακρίβειες. Αφήστε, λοιπόν, κατά μέρος τα κατινίστικα σχόλια, γιατί θα αναγκαστούμε να μπούμε κι εμεις σε μια τέτοια διαδικασία, γράφοντας όμως αλήθειες, και να είστε σίγουρος ότι θα... σπάσουμε μεγάλη πλάκα! Και δεν νομίζουμε ότι ο βετεράνος διαιτητής θα χαρεί που τον «χρησιμοποιείτε» αυθαιρέτως...


Εξάλλου, ο... επιτυχημένος προπονηταράς κύριος Γιάννης Σφακιανάκης, μας ενημερώνει ότι... δεν μας διαβάζει κανείς! Δεν πειράζει, αρκεί που μας διαβάζει αυτός!!! Αλλά, αλήθεια κύριε Σφακιανάκη, είχατε για το site μας την ίδια γνώμη και πριν από ελάχιστα χρόνια, τότε που είσασταν τεχνικός των Σιναράδων και του Κρόνου, και μας παρακαλούσατε να γράφουμε για εσάς και να βάζουμε περισσότερες φωτογραφίες σας στα φωτορεπορτάζ των αγώνων;


Πάντως, αν σας ενδιαφέρει, την ιστοσελίδα μας την παρακολουθούν μερικές χιλιάδες κόσμου, λαμβάνοντας υπόψιν τα επίσημα στοιχεία και τις μετρήσεις της Google και του Facebook.


Όσον αφορά το ότι ασχολούμαστε μαζί σας επειδή το... όνομά σας «πουλάει», θα σας συνιστούσαμε να... ξεκαβαλικέψετε το καλάμι σας!!!


Και μία απορία μας για το τέλος: Ο Πρόεδρος της ΑΕ Λευκίμμης και η Διοίκηση του σωματείου, είναι άραγε γνώστες αυτών των «επιθέσεων» του κυρίου Σφακιανάκη προς δημοσιογράφους και Μέσα Ενημέρωσης του νησιού;


ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ CORFUCORNER.GR
Corfu Corner Radio

Σάββατο
16
Φεβρουάριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Πάμφιλος, Παμφύλη, Παμφίλη, Σέλευκος, Σελεύκα, Σελεύκη, Σελεύκεια (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb