24/01/2018

Ύβρεις και προσβολές από Γιάννη Σφακιανάκη!

Ο προπονητής της Α.Ε Λευκίμμης, Γιάννης Σφακιανάκης, φαίνεται πως ενοχλήθηκε τόσο από το ρεπορτάζ μας για την ήττα της ομάδας του από τον ΟΦΑΜ στο Κύπελλο, όσο και από την δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων του γκάλοπ που τον αφορούσε. Η ενέργειά του, λοιπόν, ήταν να προβεί σε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προς τους συντάκτες της ιστοσελίδας μας!


Συγκεκριμένα, χθές Τρίτη (23/1) ο Αθηναίος τεχνικός απέστειλε στο Corfu Corner.gr το παρακάτω μήνυμα:
«Γατάκι κέρδισε η Λευκιμη αλλά εγώ κοιμόμουν ξανά.. γραφτό είσαι αστείος».


Ο κύριος Σφακιανάκης, αντί να βρίζει και να προσβάλει, καλά θα κάνει να αποδέχεται την κριτική και να κυττάζει την δουλειά του ως προπονητής της Λευκίμμης. Και όχι να προβαίνει σε προσωπικές επιθέσεις...


Ο κύριος Σφακιανάκης, ενάμισυ χρόνο μετά την απαράδεκτη κίνησή του εις βάρος του πρώην εργοδότη του, Γιάννη Καραϊσαρλή (Προέδρου του Κρόνου Αργυράδων), που είχε ως συνέπεια την αποπομπή του από την τεχνική ηγεσία των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Κέρκυρας, καλά θα κάνει να μην ανοίγει συνεχώς «μέτωπα».


Ο κύριος Σφακιανάκης, όταν μετά από αγώνες προβαίνει σε δηλώσεις που υπονοούν χρηματισμό δημοσιογράφων, θα πρέπει να ξέρει ότι με αυτόν τον τρόπο προσβάλει και συκοφαντεί τον «κλειστό» δημοσιογραφικό κλάδο της Κέρκυρας και δείχνει ασέβεια και αχαριστία απέναντι σε ανθρώπους που τον έχουν στηρίξει, τόσο ως ποδοσφαιριστή, όσο και ως προπονητή. Και επειδή το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό, ενδεχομένως να κληθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του.

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
21
Μάιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ελένη, Ελενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Ελενιώ, Ελενίτσα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεωνόρα, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Κωνσταντίνος, Κωσταντίνος, Κων/νος, Κων/τίνος, Κώστας, Κωστής, Κώτσος, Κώτσαρης, Κωστάκης, Κωτσάκης, Κωστάρας, Κωστάλας, Νάντια, Κωνσταντίνα, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Τίνα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb