24/01/2018

Ύβρεις και προσβολές από Γιάννη Σφακιανάκη!

Ο προπονητής της Α.Ε Λευκίμμης, Γιάννης Σφακιανάκης, φαίνεται πως ενοχλήθηκε τόσο από το ρεπορτάζ μας για την ήττα της ομάδας του από τον ΟΦΑΜ στο Κύπελλο, όσο και από την δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων του γκάλοπ που τον αφορούσε. Η ενέργειά του, λοιπόν, ήταν να προβεί σε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προς τους συντάκτες της ιστοσελίδας μας!


Συγκεκριμένα, χθές Τρίτη (23/1) ο Αθηναίος τεχνικός απέστειλε στο Corfu Corner.gr το παρακάτω μήνυμα:
«Γατάκι κέρδισε η Λευκιμη αλλά εγώ κοιμόμουν ξανά.. γραφτό είσαι αστείος».


Ο κύριος Σφακιανάκης, αντί να βρίζει και να προσβάλει, καλά θα κάνει να αποδέχεται την κριτική και να κυττάζει την δουλειά του ως προπονητής της Λευκίμμης. Και όχι να προβαίνει σε προσωπικές επιθέσεις...


Ο κύριος Σφακιανάκης, ενάμισυ χρόνο μετά την απαράδεκτη κίνησή του εις βάρος του πρώην εργοδότη του, Γιάννη Καραϊσαρλή (Προέδρου του Κρόνου Αργυράδων), που είχε ως συνέπεια την αποπομπή του από την τεχνική ηγεσία των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Κέρκυρας, καλά θα κάνει να μην ανοίγει συνεχώς «μέτωπα».


Ο κύριος Σφακιανάκης, όταν μετά από αγώνες προβαίνει σε δηλώσεις που υπονοούν χρηματισμό δημοσιογράφων, θα πρέπει να ξέρει ότι με αυτόν τον τρόπο προσβάλει και συκοφαντεί τον «κλειστό» δημοσιογραφικό κλάδο της Κέρκυρας και δείχνει ασέβεια και αχαριστία απέναντι σε ανθρώπους που τον έχουν στηρίξει, τόσο ως ποδοσφαιριστή, όσο και ως προπονητή. Και επειδή το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό, ενδεχομένως να κληθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του.

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
22
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ανθούσα, Ανθούση, Θαλάσσιος, Θαλάσσης, Θαλασσία, Θάλασσα, Θαλασσινή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb