23/12/2017

«Μήλον της Έριδος» ο Χρήστος Γεωργοπάλης!

Ο Χρήστος Γεωργοπάλης, παρά την φιλότιμη προσπάθειά του, δεν έχει καταφέρει ούτε να προσφέρει τα αναμενόμενα στην ΑΕ Λευκίμμης, ούτε και να καθιερωθεί βασικός. Γι' αυτό και - σύμφωνα με πληροφορίες του CorfuCorner.gr- οι δύο πλευρές ετοιμάζονται να λύσουν τη συνεργασία τους, κυρίως κατόπιν επιθυμίας του ποδοσφαιριστή.


Βάσει των πηγών μας, πρώτος τον Κερκυραίο φόρ έχει προσεγγίσει ο Αστέρας Πετριτή, δηλαδή η περυσινή του ομάδα, που μπορεί να προπορεύεται στην βαθμολογία της Α1΄ Κατηγορίας, ωστόσο αντιμετωπίζει πελώριο επιθετικό πρόβλημα. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει συμφωνία. Εσχάτως, όμως, για το σωματείο του Γιάννη Χονδρογιάννη προέκυψε ένα «αγκάθι»!


Όπως λοιπόν μαθαίνουμε, τις τελευταίες μέρες μπήκε... σφήνα ο Κρόνος Αργυράδων, δηλαδή ο «συγκάτοικος» του Αστέρα στην κορυφή της Α1΄. Ο σύλλογος του Πετριτή φαίνεται να έχει προς το παρόν το πλεονέκτημα, λόγω της εντοπιότητας του παίκτη και της πρότερης καλής συνεργασίας μαζί του, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε να γίνεται ένα ... μπράντεφερ με τους Αργυραδίτες, μέχρι την τελική επικράτηση!


Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
21
Μάιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ελένη, Ελενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Ελενιώ, Ελενίτσα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεωνόρα, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Κωνσταντίνος, Κωσταντίνος, Κων/νος, Κων/τίνος, Κώστας, Κωστής, Κώτσος, Κώτσαρης, Κωστάκης, Κωτσάκης, Κωστάρας, Κωστάλας, Νάντια, Κωνσταντίνα, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Τίνα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb