21/12/2017

«Εκκαθαρίσεις» και ενίσχυση στη Λευκίμμη!

Κι ενώ οδεύουμε προς τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, οι άνθρωποι της ΑΕ Λευκίμμης κάνουν τον σχεδιασμό τους για το... πάρε-δώσε της ομάδας.


Είναι γεγονός ότι ορισμένοι ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ όχι μόνο δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα, αλλά επιπλέον με τη συμπεριφορά τους διαταράσσουν συχνά-πυκνά το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας και δημιουργούν σοβαρά προβλήματα. Για το λόγο αυτό κι ετοιμάζονται να... πάρουν πόδι!


Όπως, λοιπόν, αναφέρουν οι πληροφορίες του CorfuCorner.gr, στο αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνει... ξεσκαρτάρισμα και θα αποχωρήσουν από την ΑΕΛ τουλάχιστον τέσσερεις με πέντε παίκτες, μεταξύ των οποίων υπάρχουν «παλιοί» και νέοι, ντόπιοι και «ξένοι».


Φυσικά, οι κενές θέσεις που θα δημιουργηθούν, θα συμπληρωθούν με ισάριθμα πρόσωπα. Οι Λεκιμμαίοι θα επιδιώξουν να κάνουν πολύ «σοβαρές» και προσεκτικές κινήσεις και ποιοτικές επιλογές ως προς την ενίσχυση του δυναμικού τους, ούτως ώστε στον Β' Γύρο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, η ομάδα να παρουσιαστεί πιο δυνατή και να μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις την κατάκτηση του τίτλου στον 3ο Όμιλο και τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου στη Football League.


Οι στόχοι της ΑΕΛ είναι μεν, μεγαλεπίβολοι, υπάρχει ωστόσο διάθεση, θέληση και αποφασιστικότητα για την επίτευξή τους!!!


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
21
Μάιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ελένη, Ελενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Ελενιώ, Ελενίτσα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεωνόρα, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Κωνσταντίνος, Κωσταντίνος, Κων/νος, Κων/τίνος, Κώστας, Κωστής, Κώτσος, Κώτσαρης, Κωστάκης, Κωτσάκης, Κωστάρας, Κωστάλας, Νάντια, Κωνσταντίνα, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Τίνα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb