12/07/2017

Την παραμονή και του Μυρίλλα ανακοίνωσε η Λευκίμμη

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το προ μιας εβδομάδας αποκλειστικό ρεπορτάζ του CorfuCorner.gr, που αποκάλυπτε την παραμονή του Αλέξανδρου Μυρίλλα στο δυναμικό της ΑΕ Λευκίμμης.

Αρχικά, οι δυο πλευρές είχαν διαφωνήσει στο οικονομικό και όλα έδειχναν πως ο κερκυραίος ποδοσφαιριστής θα αποτελούσε παρελθόν για την ομάδα της νότιας Κέρκυρας. Μάλιστα, είχε δεχθεί «κρούση» από τρία σωματεία της Α1 τοπικής Κατηγορίας και συγκεκριμένα τον ΟΦΑΜ, τον Οδυσσέα Αυλιωτών και τον Θιναλιακό,με τους Αγιομαθίτες να βρίσκονται πάρα πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Εν τέλει, οι Λευκιμμαίοι επανήλθαν με πιο βελτιωμένη πρόταση και στις νέες διαπραγματεύσεις που έγιναν με τον 26χρονο σεντερ μπακ επήλθε συμφωνία με το συγκρότημα του Γιάννη Σφακιανάκη να ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον παίκτη
Το σχετικό δελτίο Τύπου της νταμπλούχου, έχει ως ακολούθως:
«Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Μυρίλλα Αλέξανδρο .
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του εύχονται υγεία, καλό πρωτάθλημα και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ''Βασίλισσας'' !!!
ΜΟΝΟ Α.Ε.Λ.»

 

Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
18
Ιανουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αθανάσιος, Αθανασία, Θανάσης, Νάσια, Νάνσυ, Νάσος, Θανάσος, Θανασάκης, Σάκης, Θάνος, Θανασία, Θανασούλα, Σούλα, Νάσα, Θεόδουλος, Θεοδούλιος, Θεοδούλης, Θεόδουλη, Θεοδουλία, Θεοδούλα, Θεοδούλη, Κύριλλος, Κυριλλία, Κυρίλλα, Κυρίλλη (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ Κέρκυρα;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb