28/06/2017

Παρελθόν για τη Λευκίμμη ο Βιτουλαδίτης

Τετελεσμένο γεγονός θα πρέπει να θεωρείται η λήξη της συνεργασίας της ΑΕ Λευκίμμης με τον Αλέξη Βιτουλαδίτη, έναν από τους ηγέτες της νταμπλούχου της ΕΠΣ Κέρκυρας.

 

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Corfucorner.gr, οι άνθρωποι του σωματείου της νότιας Κέρκυρας είχαν συνάντηση και συζήτηση με τον 35χρονο κεντρικό αμυντικό, με τις δύο πλευρές, όμως, να μην έρχονται σε συμφωνία, για πολλούς και διάφορους λόγους. Κατόπιν τούτου, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΛ.


Πάντως, ο κερκυραίος στόπερ δεν θα μείνει «άστεγος»! βάσει των πηγών μας έχει ήδη δεχθεί «κρούση» από δυο ομάδες της Α1 Κατηγορίας και από μια της Α΄, τις οποίες προτάσεις εξετάζει σοβαρά, με πιο συμφέρουσα να είναι εκείνη του Θιναλιακού.

Η αποχώρηση του «Βίτου», ενός παίκτη με «παραστάσεις» ακόμη και από την Super League, αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τους Λευκιμμαίους ωστόσο ενδεχομένως να μην είναι και η μοναδική! Και αυτό, διότι -όπως μαθαίνουμε- μέχρι στιγμής δεν έχει επέλθει συμφωνία ούτε με τον Αλέξανδρο Μυρίλλα, ο οποίος, με τα τωρινά τουλάχιστον δεδομένα, βρίσκεται στην ... πόρτα της εξόδου.

 

Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 


 

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb