28/06/2017

Παρελθόν για τη Λευκίμμη ο Βιτουλαδίτης

Τετελεσμένο γεγονός θα πρέπει να θεωρείται η λήξη της συνεργασίας της ΑΕ Λευκίμμης με τον Αλέξη Βιτουλαδίτη, έναν από τους ηγέτες της νταμπλούχου της ΕΠΣ Κέρκυρας.

 

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Corfucorner.gr, οι άνθρωποι του σωματείου της νότιας Κέρκυρας είχαν συνάντηση και συζήτηση με τον 35χρονο κεντρικό αμυντικό, με τις δύο πλευρές, όμως, να μην έρχονται σε συμφωνία, για πολλούς και διάφορους λόγους. Κατόπιν τούτου, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΛ.


Πάντως, ο κερκυραίος στόπερ δεν θα μείνει «άστεγος»! βάσει των πηγών μας έχει ήδη δεχθεί «κρούση» από δυο ομάδες της Α1 Κατηγορίας και από μια της Α΄, τις οποίες προτάσεις εξετάζει σοβαρά, με πιο συμφέρουσα να είναι εκείνη του Θιναλιακού.

Η αποχώρηση του «Βίτου», ενός παίκτη με «παραστάσεις» ακόμη και από την Super League, αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τους Λευκιμμαίους ωστόσο ενδεχομένως να μην είναι και η μοναδική! Και αυτό, διότι -όπως μαθαίνουμε- μέχρι στιγμής δεν έχει επέλθει συμφωνία ούτε με τον Αλέξανδρο Μυρίλλα, ο οποίος, με τα τωρινά τουλάχιστον δεδομένα, βρίσκεται στην ... πόρτα της εξόδου.

 

Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 


 

 
Κυριακή
17
Δεκέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Ααρών, Αδάμ, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Αδαμάντιος, Διαμαντής, Αδαμαντία, Διαμαντούλα, Διαμάντω, Δαβίδ, Δαυίδ, Δανάη, Δάν, Δανιήλ, Δανιήλος, Δανιέλος, Δανιήλα, Δανιέλα, Δανιηλίτσα, Διονύσιος, Νύσης, Διονύσης, Νιόνιος, Διονυσία, Διονυσούλα, Νύσα, Ντένης, Ντενίζ, Σίσσυ, Εύα, Ιακχος, Ιακχη, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Ραχήλ, Ρεβέκκα, Μπέκυ, Ρουμπίνι, Ρουμπίνη, Ρούμπεν, Ρουμπίνα, Σάρα, Σάρρα, Μελχισεδέχ, Μελχής, Νώε, Αβραάμ, Κυριακή των Προπατόρων του Ιησού, Δεβόρα, Δεβώρα, Ντέμπορα, Ντέπυ, Εσθήρ (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Θεωρείτε πως πρέπει άμεσα να γίνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Λευκίμμης;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb