24/06/2017

Ο Βλαχόπουλος νέος Γενικός Αρχηγός της Λευκίμμης

Η ΑΕ Λευκίμμης, πέραν του καταρτισμού του ρόστερ της μεριμνά και για το κομμάτι της διοικητικής της οργάνωσης.Ο Δημήτρης Βλαχόπουλος, λοιπόν, αποτελεί τον νέο συνεργάτη της ομάδας της νότιας Κέρκυρας, στη θέση του Γενικού Αρχηγού, αντικαθιστώντας τον Μάκη Μίτσουλη , ο οποίος επέστρεψε στην προπονητική ,αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Περιβολίου.

 

Ο Βλαχόπουλος, όντας συνταξιούχος αστυνομικός , για περίπου ενάμισυ έτος είχε την ίδια ιδιότητα στον Αστέρα Πετριτή , έχοντας την εμπειρία της Γ' Εθνικής την περυσινή σαιζόν ενώ είχε προηγηθεί και το πέρασμά του από τον ΑΟ Συναράδων.

 

Από το σωματείο του Πετριτή, αποχώρησε στα μέσα της περασμένης ποδοσφαιρικής χρονιάς, επειδή ήρθε σε σύγκρουση με τον προπονητή ,Γιάννη Χονδρογιάννη, ενώ στην αρχή της περιόδου είχε έντονη κόντρα και με τον τότε τεχνικό της ομάδας, Σάββα Σιδερόπουλο!!! Στην ΑΕΛ συν της άλλης αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στον τομέα της εξεύρεσης χορηγών, καθώς και διαφημιστικών πινακίδων για το γήπεδο.


Η ανακοίνωση της νταμπλούχου έχει ως εξής:
«Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ένταξη στην οικογένεια της ομάδας μας του Δημήτρη Βλαχόπουλου στη θέση του Γενικού Αρχηγού.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης τον καλωσορίζουν και του εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες.
ΜΟΝΟ Α.Ε.Λ.
Συνεχίζουμε...»

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb