24/06/2017

«Κράτησε» ακόμη τέσσερεις η Λευκίμμη

Σε συμφωνία με ακόμη τέσσερεις ποδοσφαιριστές ήρθε η ΑΕ Λευκίμμης, στα πλαίσια του καταρτισμού του ρόστερ της καινούργιας ποδοσφαιρικής σαιζόν.

 

Έτσι, μετά τους Βαγγέλη Τσεβανέδη, Ανδρέα Βάρελη, Γιάννη Βασιλάκη και Ερρίκο. Κουρή, οι Δ

ιοικούντες του σωματείου γνωστοποίησαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τους Χριστόφορο Πανταζή, Σπύρο Σμοϊλη, Μάριο Σάντα και Νίκο Κουλούρη, οι οποίοι επίσης ανήκαν στο περυσινό δυναμικό.


Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των Λευκιμμαίων:
1. «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Πανταζή Χριστόδουλο. Ο "Παντα", για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη "βασίλισσα", με τη μαχητικότητά του, το πάθος του και την ψυχή του έχει πλέον μία θέση στις καρδιές όλων μας.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης του εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

2. «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό της, Σπύρο Σμοΐλη. Ο Σπύρος, καταλύτης του περσινού ιστορικού νταμπλ, 14 χρόνια φύλακας άγγελος κάτω από τα δοκάρια της "βασίλισσας". Ένας πιστός στρατιώτης στις υπηρεσίες της ομάδας της καρδιάς του θα είναι και φέτος μαζί μας στο πρωτάθλημα της Football League 2 .
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης του εύχονται υγεία και καλό πρωτάθλημα.»

3. «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Κουλούρη.Ο "Τρούμπε", προϊόν των ακαδημιών της "βασίλισσας" από τα σπλάχνα της ομάδας. Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, φέτος ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής πια, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της καρδιάς του στο πρωτάθλημα της Football League II.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του εύχεται υγεία και καλό πρωτάθλημα.»

 

 4. «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Μάριο Σάντα. Ο Μάριος, για δεύτερη σεζόν στην ομάδα μας, θα έχει την ευκαιρία φέτος να δείξει το ταλέντο του στις εθνικές κατηγορίες.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης του εύχονται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.»

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb