22/06/2017

Κονδύλι 180.000 ευρώ της ΠΙΝ για το Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης

Ένα πολύ σημαντικό οικονομικό κονδύλι «έβγαλε» η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για το Δημοτικό Στάδιο της Λευκίμμης, καθώς, ενέκρινε το ποσό των 180.000 ευρώ για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα και για παρεμβάσεις στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού.

 

Το δελτίο Τύπου της ΠΙΝ αναφέρει τα ακόλουθα:
«Σε υλοποίηση των δεσμεύσεων του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρου Γαλιατσάτου και κατόπιν εισηγήσεως της Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Νικολέττας Πανδή, το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων, στη συνεδρίασή του την 17η Ιουνίου 2017, ενέκρινε την συμπλήρωση της προγραμματικής σύμβασης για το Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης.
Η αρχική σύμβαση αφορούσε μόνο στην κατασκευή φυσούνας και σε εργασίες λειτουργικότητας και ασφάλειας του γηπέδου, ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι το στάδιο χρήζει γενικότερης παρέμβασης, τόσο στον αγωνιστικό χώρο (ανακατασκευή χλοοτάπητα) όσο και στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού.


Η συνολική δαπάνη παλαιών και νέων παρεμβάσεων ανέρχεται στο ποσό των 180.000ευρώ, χρηματοδότηση που προέρχεται από τον ΚΑΕ 989901017002001 της ΠΙΝ.


Η προγραμματική σύμβαση που ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων είναι μεταξύ της ΠΙΝ (ως φορέα του έργου), του Δήμου Κέρκυρας (ο οποίος αναλαμβάνει τη συντήρηση του έργου μετά την ολοκλήρωσή του) και της ΑΕ Λευκίμμης (που αναλαμβάνει τη συνδρομή του έργου στην συντήρηση του έργου και την παρακολούθηση της καλής λειτουργίας των εγκαταστάσεων), αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής και ορίζεται σε ένα έτος"

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
26
Μάιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αλφαίος, Συνέσιος, Συνέσης, Συνεσία, Καρπός, Ψυχοσάββατο (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb