14/05/2017

Τα «ξαναλένε» Καραϊσαρλής και Θεσπρωτός!

Πριν από μερικές εβδομάδες, το CorfuCorner.gr είχε αποκαλύψει το έντονο ενδιαφέρον του Γιάννη Καραϊσαρλή για να αναμιχθεί στα διοικητικά του Θεσπρωτού Ηγουμενίτσας και τις συζητήσεις που είχαν οι δύο πλευρές. Η υπόθεση, μάλιστα, φαίνεται να μπαίνει στην τελική της ευθεία...


Ο ισχυρός άνδρας του κρόνου Αργυράδων, τις τελευταίες μέρες απουσίαζε στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας, για επαγγελματικούς λόγους, και με την επιστροφή του στην Ελλάδα, θα έχει νέα επαφή με τους ανθρώπους της θεσπρωτικής ομάδας. Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές μας πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό αύριο Δευτέρα (15/5) ο Καραϊσαρλής να συναντηθεί με τον Πρόεδρο του «πλατανόφυλλου», Κώστα Σακαρέλη, προκειμένου να κουβεντιάσουν διεξοδικά τα σχετικά και διαδικαστικά θέματα της συνεργασίας τους.


Εάν κι εφόσον τελικά επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ Γιάννη Καραϊσαρλή και Θεσπρωτού, τότε θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι το σωματείο της Ηγουμενίτσας θα ενισχυθεί σημαντικά στον αγωνιστικό - μεταγραφικό τομέα, ούτως ώστε να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο στην Football League. Κάτι το οποίο αποτελεί τον μεγάλο στόχο των παραγόντων της ομάδας και το μεγάλο όνειρο των φιλάθλων της!


Μάλιστα, βάσει των πηγών του CorfuCorner.gr, ο γνωστός επιχειρηματίας -σε συνεννόηση με το Δ.Σ. του Θεσπρωτού- έχει κάνει «κρούση» στον Δήμο και τους τοπικούς φορείς της περιοχής, προκειμένου η «κιτρινόμαυρη» ομάδα να αποκτήσει δικό της πούλμαν, για να μπορεί να εξυπηρετείται στις ανάγκες και τις εκτός Ηγουμενίτσας μετακινήσεις της, είτε για την προετοιμασία της, είτε για τους αγώνες της.


Στο μεταξύ, όπως πληροφορηθήκαμε, ο Καραϊσαρλής έχει δεχθεί προτάσεις για να βοηθήσει και δύο άλλες ομάδες, την Πρέβεζα και τη Νίκη Βόλόυ, καθώς διατηρεί φιλικές σχέσεις με διοικητικά τους στελέχη. Προτάσεις, τις οποίες σκέφτεται μεν, ωστόσο ακόμη δεν έχει δώσει απάντηση, ούτε έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

 

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
18
Ιανουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αθανάσιος, Αθανασία, Θανάσης, Νάσια, Νάνσυ, Νάσος, Θανάσος, Θανασάκης, Σάκης, Θάνος, Θανασία, Θανασούλα, Σούλα, Νάσα, Θεόδουλος, Θεοδούλιος, Θεοδούλης, Θεόδουλη, Θεοδουλία, Θεοδούλα, Θεοδούλη, Κύριλλος, Κυριλλία, Κυρίλλα, Κυρίλλη (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ Κέρκυρα;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb