10/09/2016

Η Προκλητική αδιαφορία του Δήμου πλήττει το τοπικό ποδόσφαιρο!!!!!

Τεράστιο πρόβλημα δημιουργείται στο χώρο του ερασιτεχνικού (τοπικού) ποδοσφαίρου της Κέρκυρας, λόγω της μη αδειοδότησης των γηπέδων, κάτι πού οδήγησε την ΕΠΣ Κέρκυρας στην απόφαση να αναστείλει όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες, επίσημες και μη.


Την αποκλειστική υπαιτιότητα φέρει ο Δήμος Κέρκυρας, ο οποίος δεν έχει μεριμνήσει ώστε να γίνουν οι απαραίτητες και επιβεβλημένες παρεμβάσεις στα γήπεδα προκειμένου αυτά να λάβουν άδεια χρήσης από την αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.


Ενώ τα σωματεία προετοιμάζονταν να λάβουν μέρος στις διοργανώσεις της ΕΠΣΚ, αρχής γενομένης από το Κύπελλο (που είχε προγραμματιστεί ν' αρχίσει αυτό το Σαββατοκύριακο, (10-11 Σεπτεμβρίου), υποχρεώνονται τώρα σε αγωνιστική απραξία. Και αυτό λόγω της προκλητικής αδιαφορίας και αμέλειας του Δήμου.


Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας, Παναγιώτης Ποζίδης, και η Διοίκηση της Ένωσης, με συνεντεύξεις και επιστολές τους αλλά και προσωπικές τους επαφές με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είχαν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, ωστόσο οι προσπάθειες του δεν έτυχαν ανταπόκρισης, και έγκαιρης λύσης του προβλήματος .


Βέβαια, αρκετές ομάδες ενδεχομένως και να ωφελούνται, από τη αναστολή των διοργανώσεων ,λόγω του ότι πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές τούτη την εποχή απασχολούνται σε καλοκαιρινές εργασίες και δεν είναι διαθέσιμοι να αγωνιστούν. Όμως, και αρκετά σωματεία αγωνιούν ,καθότι εδώ και πολύ καιρό έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους και έχουν θέσει τους στόχους τους, ενώ πολλές είναι κι εκείνες οι ομάδες πού έχουν κάνει επένδυση, διαθέτοντας υψηλό budget.Εκτός αυτού, όσο πιο αργά ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες, η ΕΠΣ Κέρκυρας θα αναγκαστεί να ορίσει εμβόλιμες αγωνιστικές, λόγω της συρρίκνωσης της σεζόν. Ο Δήμος Κέρκυρας ,πού σχεδόν ανέκαθεν παραμελούσε και ( εξακολουθεί να παραμελεί ) το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τά γήπεδα της αρμοδιότητάς του, καλείται -έστω και πολύ καθυστερημένα - να αναλάβει τις ευθύνες του και να φροντίσει για την άμεση τακτοποίηση των υποχρεώσεων του απέναντι στον τοπικό αθλητισμό και την νεολαία.....


Αρθρο των : ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ και ΝΕΡΗ ΕΛΙΝΑΣ

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
18
Ιανουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αθανάσιος, Αθανασία, Θανάσης, Νάσια, Νάνσυ, Νάσος, Θανάσος, Θανασάκης, Σάκης, Θάνος, Θανασία, Θανασούλα, Σούλα, Νάσα, Θεόδουλος, Θεοδούλιος, Θεοδούλης, Θεόδουλη, Θεοδουλία, Θεοδούλα, Θεοδούλη, Κύριλλος, Κυριλλία, Κυρίλλα, Κυρίλλη (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ Κέρκυρα;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb