22/09/2015

ΑΟΚ Κέρκυρα: «Γκρίνια» για τον Διγκόζη!

Ο Άγγελος Διγκόζης συμπλήρωσε τρεις εβδομάδες στην τεχνική ηγεσία του ΑΟ Κασσιώπη/Κέρκυρα. Και τα σχόλια γι' αυτόν δεν είναι και τόσο θετικά, πριν καν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα της Football League.


Αιτία είναι η άσχημη εικόνα που εμφανίζει η ομάδα στους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας του τελευταίου χρονικού διαστήματος. Ο Διγκόζης κοουτσάρισε τον ΑΟΚ για πρώτη φορά στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό, στις εγκαταστάσεις του Πλάντραφου, στις 2 Σεπτεμβρίου, που έληξε 0-0. Περισσότερο, αυτό το ματς είχε προπονητικό χαρακτήρα.


Ακολούθησε η αναμέτρηση με την ΑΕ Καραϊσκάκη Άρτας στο ΕΑΚ Κέρκυρας, στις 10 Σεπτεμβρίου, με τους «Φαίακες» να κερδίζουν δύσκολα με 2-1. Και κατόπιν ήρθαν δύο εκτός έδρας ήττες: στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση μς 1-0 στις 13 Σεπτεμβρίου και στην Ηγουμενίτσα από τον Θεσπρωτό με 2-1 στις 16 Σεπτεμβρίου.


Σίγουρα, στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, τα αποτελέσματα έχουν δευτερεύουσα σημασία. Ωστόσο, στο... στρατόπεδο του ΑΟΚ Κέρκυρα φαίνεται να έχει χτυπήσει το... καμπανάκι του κινδύνου!


Μπορεί να υπάρχει το ελαφρυντικό ότι η ομάδα δεν έχει μονταριστεί και δεν έχει «δέσει» ακόμη, λόγω των αλλαγών που έγιναν εσχάτως στο ρόστερ της (αποχωρήσεις και προσθήκες παικτών), όμως η εικόνα που παρουσίασε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες στον αγωνιστικό χώρο, κόντρα σε αντιπάλους από τη Foorball League και τη Γ' Εθνική, δεν είναι η πρέπουσα και η προσδοκώμενη. Δεν είναι ανάλογη με την ποιότητα του υλικού της. Η εικόνα δεν είναι η αρμόζουσα μιας ομάδας η οποία έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της από την 1η Ιουλίου, δηλαδή πρωτύτερα από όλες τις υπόλοιπες της Β' και της Γ' Εθνικής, και η οποία τη νέα αυτή σαιζόν έχει θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους, προκειμένου να επιστρέψει στη Super League.


Σε τέτοιες περιπτώσεις, το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης -καλώς ή κακώς- καταμερίζεται στον προπονητή. Και εκείνο που «εισπράττουμε»» τις τελευταίες μέρες από τις τάξεις των φίλων και οπαδών του ΑΟΚ, είναι μια «γκρίνια», μια «μουρμούρα»! Μια αμφισβήτηση προς τις δυνατότητες της ομάδας και προς το πρόσωπο του -σχετικά άπειρου και χωρίς ιδιαίτερες περγαμηνές-Άγγελου Διγκόζη και ως προς την επιλογή της Διοίκησης της ΠΑΕ για τον διάδοχο του Σάκη Τσιώλη.


Αλλά και στις τάξεις της ΠΑΕ, μόνο ικανοποίηση δεν μπορεί να επικρατεί για τις εμφανίσεις του ΑΟΚ, που παρουσιάζει δυσλειτουργία σε όλες του τις γραμμές. Το αντίθετο μάλιστα...


Για του λόγου το αληθές, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, στον πρόλογο για τον αγώνα στην Ηγουμενίτσα, την περασμένη εβδομάδα, αναφέρεται πως υπάρχει προβληματισμός για τη νέα ήττα της ομάδας, με 2-1 από τον Θεσπρωτό.


Όπως, λοιπόν, γίνεται αντιληπτό, σε περίπτωση που ο ΑΟΚ Κέρκυρα έχει «στραβοπατήματα» στις πρώτες ειδικά αγωνιστικές του Πρωταθλήματος (όπου το πρόγραμμα των «Φαιάκων» είναι θεωρητικά «βατό»), και το οποίο ξεκινά σε ελάχιστες μέρες, τότε είναι δεδομένο ότι θα τεθεί ζήτημα τεχνικής ηγεσίας...


• Άρθρο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ

 


 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb