24/12/2017

Ο ξεχωριστός Νέστορας Μυτίδης!

Κάτοικος Κέρκυρας έχει γίνει εδώ και μερικές ημέρες ο Νέστωρας Μυτίδης, που στο εξής θα φοράει την φανέλα του ΑΟΚ. Η αγωνιστική αξία του 26χρονου φορ δεδομένη. Στράικερ περιοχής, 30 φορές διεθνής με την Εθνική της χώρας του και έτοιμος για restart στην καριέρα του, καθώς το τελευταίο διάστημα δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής στην ΑΕΚ Λάρνακας.Όμως ο Κύπριος φορ διακρίνεται και για το κοινωνικό του έργο. Στο νησί της Αφροδίτης συγκαταλέγεται στους πιο ενεργούς ποδοσφαιριστές και όταν του ζητηθεί, βρίσκεται κοντά σε όσους έχουν ανάγκη.


Πριν από μερικά χρόνια, τον Σεπτέμβριο του 2014, έφυγε από τη ζωή η αδερφή του Ελενα μόλις στα 20 χρόνια της, νικημένη από την επάρατη νόσο. Ο Μυτίδης πέρασε δύσκολα, αλλά έσφιξε τα δόντια και επέστρεψε δυνατός στα γήπεδα. Εκτοτε όταν σκοράρει δείχνει τον ουρανό και πολλές φορές σηκώνει τη φανέλα του, όπου γράφει «We will never forget you» (σ.σ. δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ). Με αυτόν τον τρόπο αφιερώνει όλα τα τέρματά του στην αδικοχαμένη αδερφή του.


Λίγο αργότερα μετά από δική του πρωτοβουλία δημιουργήθηκε το μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ίδρυμα «Περπατώντας με την Έλενα», που προσπαθεί να βοηθήσει μικρά παιδιά και μέσω αυτού, τιμά τη μνήμη της. Εκείνος συνεισφέρει οικονομικά και παράλληλα συμμετέχει και σε πολλές δράσεις. Όπως βίντεο κατά του ρατσισμού, ομιλίες σε σχολεία και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή.


(Πηγή: GAZETTA.GR)

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
21
Ιανουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ Κέρκυρα;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb