29/09/2017

Ευχαριστήριο της κερκυραϊκής ΠΑΕ για την συγκέντρωση τροφίμων

Ο ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο (και σε συνεργασία με την Μητρόπολη Κέρκυρας), στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας με τον Παναθηναϊκό και τον Λεβαδειακό συγκέντρωσε τρόφιμα για τις ευπαθείς ομάδες του νησιού.

 

Υπήρξε άμεση ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της ΠΑΕ (φιλάθλων και μη) και τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Κέρκυρας, ενώ ο ΑΟΚ -θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αξιέπαινη προσφορά του - εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

 

«Ο ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ευχαριστεί για την εξαιρετική ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του για συγκέντρωση τροφίμων υπέρ των ευπαθών ομάδων.

 


Στην προσφορά τροφίμων συμμετείχε ενεργά και η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ καθώς και οι Υποδομές της. Οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Ιωάννου και Δημήτρης Μεληκιώτης προσέφεραν τρόφιμα εκ μέρους της πρώτης ομάδας.

 

 

Το σύνολο των συγκεντρωμένων τροφίμων παραδόθηκε απο τους εθελοντές της Ιεράς Μητρόπολις στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Κέρκυρας»

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
25
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ερως, Ερωτας, Φεβρωνία, Φευρωνία, Φεύρω, Φέβρω, Φέβρα, Φεύρα, Φεβρούλα, Φευρούλα, Φευρωνίτσα, Φεβρωνίτσα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb