06/09/2017

Παναθηναϊκή κερκίδα στο ΕΑΚ Κέρκυρας!

Την προσεχή Κυριακή (10/9) ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να κατακτήσει την πρώτη του νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα της Super League, αντιμετωπίζοντας τον ΑΟΚ Κέρκυρα στο Εθνικό Στάδιο του «Νησιού των Φαιάκων». Στο πλευρό των «πράσινων» εκτιμάται πως θα βρεθούν μερικές εκατοντάδες οπαδών τους, που θα εκδράμουν από την Αθήνα και από γειτονικές του νησιού περιοχές, ενώ θα φιλοξενηθούν στη μικρή του ΕΑΚΚ.

 

Τα αθηναϊκά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αναφέρουν ότι έχει συμφωνηθεί να δοθούν στους φίλους του «τριφυλλιού» 200 «μαγικά χαρτάκια», με αντίτιμο 15 ευρώ το καθένα.


Να σημειώσουμε, τέλος, πως αυτή θα είναι η πρώτη φετινή μαζική έξοδος των οπαδών του ΠΑΟ, σε ματς Πρωταθλήματος, καθώς στον αγώνα της πρεμιέρας, με τον Πλατανιά στα Περιβόλια Χανίων, οι οργανωμένοι φίλοι της αθηναϊκής ομάδας επέλεξαν να μην συνοδεύσουν τον σύλλογο, λόγω της υψηλής τιμής των εισιτηρίων (30 ευρώ).

 

Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
19
Ιανουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ευφρασία, Ευφρασίτσα, Μακάριος, Μακάρης, Μακαράς, Μακαρία, Μακάρω, Μακαρίτσα, Μακαρούλα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ Κέρκυρα;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb