01/08/2017

Ντράβαλα με Ντιμιτρόφσκι ο ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα!

Ο ΑΟΚ Κέρκυρα δεν θα έχει τελικά φιλικό «διαζύγιο» με τον ποδοσφαιριστή Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι. , Ο Σκοπιανός στόπερ αποφάσισε να διεκδικήσει ένα μέρος των δεδουλευμένων του από τους «Φαίακες», καταθέτοντας προσφυγή εις βάρος της ΠΑΕ.


Στην αθηναϊκή αθλητική ιστοσελίδα Gazzeta.gr δημοσιεύεται σχετικό ρεπορτάζ, το οποίο έχει ως εξής:


«Κέρκυρα και Ντιμιτρόφσκι οδηγούνται στις δικαστικές αίθουσες, μιας και οι προσπάθειες που έγιναν για συμβιβαστική λύση έπεσαν στο κενό. Ο Σκοπιανός αμυντικός, έχει ενημερωθεί εδώ και αρκετό καιρό πως δεν υπολογίζεται και οι δύο πλευρές αναζητούσαν τρόπο για συναινετικό διαζύγιο.

Τελικά αυτός δεν βρέθηκε και ο Ντιμιτρόφσκι, αποφάσισε να κάνει προσφυγή ώστε να πάρει τα χρωστούμενα και φυσικά την ελευθέρας του. Η εκδίκαση της προσφυγής θα γίνει στις 28 Αυγούστου και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο «Ντάντι» διεκδικεί από τους «Φαίακες» περίπου ένα χρόνο συμβολαίου. Για την ακρίβεια, το μισό περσινό και το ποσό που ήταν να λαμβάνει μέχρι τον Ιανουάριο.

Να τονίσουμε, πως τα πράγματα για την Κέρκυρα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα. Αυτό γιατί αν ο ποδοσφαιριστή το επιθυμούσε, θα μπορούσε να διεκδικήσει όλο το συμβόλαιο για την σεζόν 17/18, κάτι που όμως δεν κάνει». Μάλιστα, για τον 28χρονο αμυντικό υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από ομάδες της Ελλάδας, της Κύπρου, της Τουρκίας και της Τσεχίας».

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb