01/08/2017

Ντράβαλα με Ντιμιτρόφσκι ο ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα!

Ο ΑΟΚ Κέρκυρα δεν θα έχει τελικά φιλικό «διαζύγιο» με τον ποδοσφαιριστή Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι. , Ο Σκοπιανός στόπερ αποφάσισε να διεκδικήσει ένα μέρος των δεδουλευμένων του από τους «Φαίακες», καταθέτοντας προσφυγή εις βάρος της ΠΑΕ.


Στην αθηναϊκή αθλητική ιστοσελίδα Gazzeta.gr δημοσιεύεται σχετικό ρεπορτάζ, το οποίο έχει ως εξής:


«Κέρκυρα και Ντιμιτρόφσκι οδηγούνται στις δικαστικές αίθουσες, μιας και οι προσπάθειες που έγιναν για συμβιβαστική λύση έπεσαν στο κενό. Ο Σκοπιανός αμυντικός, έχει ενημερωθεί εδώ και αρκετό καιρό πως δεν υπολογίζεται και οι δύο πλευρές αναζητούσαν τρόπο για συναινετικό διαζύγιο.

Τελικά αυτός δεν βρέθηκε και ο Ντιμιτρόφσκι, αποφάσισε να κάνει προσφυγή ώστε να πάρει τα χρωστούμενα και φυσικά την ελευθέρας του. Η εκδίκαση της προσφυγής θα γίνει στις 28 Αυγούστου και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο «Ντάντι» διεκδικεί από τους «Φαίακες» περίπου ένα χρόνο συμβολαίου. Για την ακρίβεια, το μισό περσινό και το ποσό που ήταν να λαμβάνει μέχρι τον Ιανουάριο.

Να τονίσουμε, πως τα πράγματα για την Κέρκυρα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα. Αυτό γιατί αν ο ποδοσφαιριστή το επιθυμούσε, θα μπορούσε να διεκδικήσει όλο το συμβόλαιο για την σεζόν 17/18, κάτι που όμως δεν κάνει». Μάλιστα, για τον 28χρονο αμυντικό υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από ομάδες της Ελλάδας, της Κύπρου, της Τουρκίας και της Τσεχίας».

 

 Πέμπτη
19
Οκτώβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Κλεοπάτρα, Πάτρα, Πατρούλα, Κλειώ, Φίληξ, Φήλιξ, Φίληκας, Φίληξα, Φιλήκη (πηγή : www.eortologio.gr)
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Πώς κρίνετε την απόφαση της ΕΠΣ Κέρκυρας να μην ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb