28/07/2017

Τα όνειρα του Άρη έμειναν… απατηλά!

Ο Άρης προσδοκούσε να πάρει τη θέση του ΑΟ Κασσιώπη Κέρκυρας στη Super League. Όμως, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, καθότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις!


Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν ρεπορτάζ σε ΜΜΕ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, που έκαναν λόγο για αντικατάσταση της κερκυραϊκής ομάδας από τον Άρη στη «Μεγάλη Κατηγορία», επειδή -λέει- οι «Φαίακες» θα αποβληθούν από τη Λίγκα, λόγω «παρατυπίας» στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ, όπως δηλαδή και πριν από δύο χρόνια. Και μπορεί να... σηκώθηκε πολλή σκόνη, ωστόσο τα όνειρα του ιστορικού συλλόγου της συμπρωτεύουσας, για άνοδο από το «παράθυρο», έμειναν... απατηλά!


Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι «κιτρινόμαυροι» όχι μόνο δεν πήραν άδεια που θα τους επέτρεπε ν' αγωνιστούν στη Super League, αλλά μετά μίας τους δόθηκε αδειοδότηση για συμμετοχή στη Football League! Την απέκτησαν σε δεύτερο βαθμό!


Συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη (25/7) το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδοτήσεως της ΕΠΟ χορήγησε στην ΠΑΕ Άρης άδεια για τη δεύτερη επαγγελματική Κατηγορία, και όχι για την πρώτη. Αυτό σημαίνει ότι οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούν τη νέα περίοδο να λάβουν μέρος στα «μεγάλα σαλόνια», άρα δεν έχουν ούτε κάποιο λόγο, ούτε έννομο συμφέρον, αλλά ούτε και το δικαίωμα για να προβούν σε καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εις βάρος του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα.


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
Κυριακή
17
Δεκέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Ααρών, Αδάμ, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Αδαμάντιος, Διαμαντής, Αδαμαντία, Διαμαντούλα, Διαμάντω, Δαβίδ, Δαυίδ, Δανάη, Δάν, Δανιήλ, Δανιήλος, Δανιέλος, Δανιήλα, Δανιέλα, Δανιηλίτσα, Διονύσιος, Νύσης, Διονύσης, Νιόνιος, Διονυσία, Διονυσούλα, Νύσα, Ντένης, Ντενίζ, Σίσσυ, Εύα, Ιακχος, Ιακχη, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Ραχήλ, Ρεβέκκα, Μπέκυ, Ρουμπίνι, Ρουμπίνη, Ρούμπεν, Ρουμπίνα, Σάρα, Σάρρα, Μελχισεδέχ, Μελχής, Νώε, Αβραάμ, Κυριακή των Προπατόρων του Ιησού, Δεβόρα, Δεβώρα, Ντέμπορα, Ντέπυ, Εσθήρ (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Θεωρείτε πως πρέπει άμεσα να γίνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Λευκίμμης;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb