28/07/2017

Τα όνειρα του Άρη έμειναν… απατηλά!

Ο Άρης προσδοκούσε να πάρει τη θέση του ΑΟ Κασσιώπη Κέρκυρας στη Super League. Όμως, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, καθότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις!


Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν ρεπορτάζ σε ΜΜΕ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, που έκαναν λόγο για αντικατάσταση της κερκυραϊκής ομάδας από τον Άρη στη «Μεγάλη Κατηγορία», επειδή -λέει- οι «Φαίακες» θα αποβληθούν από τη Λίγκα, λόγω «παρατυπίας» στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ, όπως δηλαδή και πριν από δύο χρόνια. Και μπορεί να... σηκώθηκε πολλή σκόνη, ωστόσο τα όνειρα του ιστορικού συλλόγου της συμπρωτεύουσας, για άνοδο από το «παράθυρο», έμειναν... απατηλά!


Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι «κιτρινόμαυροι» όχι μόνο δεν πήραν άδεια που θα τους επέτρεπε ν' αγωνιστούν στη Super League, αλλά μετά μίας τους δόθηκε αδειοδότηση για συμμετοχή στη Football League! Την απέκτησαν σε δεύτερο βαθμό!


Συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη (25/7) το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδοτήσεως της ΕΠΟ χορήγησε στην ΠΑΕ Άρης άδεια για τη δεύτερη επαγγελματική Κατηγορία, και όχι για την πρώτη. Αυτό σημαίνει ότι οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούν τη νέα περίοδο να λάβουν μέρος στα «μεγάλα σαλόνια», άρα δεν έχουν ούτε κάποιο λόγο, ούτε έννομο συμφέρον, αλλά ούτε και το δικαίωμα για να προβούν σε καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εις βάρος του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα.


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb