28/07/2017

Τα όνειρα του Άρη έμειναν… απατηλά!

Ο Άρης προσδοκούσε να πάρει τη θέση του ΑΟ Κασσιώπη Κέρκυρας στη Super League. Όμως, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, καθότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις!


Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν ρεπορτάζ σε ΜΜΕ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, που έκαναν λόγο για αντικατάσταση της κερκυραϊκής ομάδας από τον Άρη στη «Μεγάλη Κατηγορία», επειδή -λέει- οι «Φαίακες» θα αποβληθούν από τη Λίγκα, λόγω «παρατυπίας» στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ, όπως δηλαδή και πριν από δύο χρόνια. Και μπορεί να... σηκώθηκε πολλή σκόνη, ωστόσο τα όνειρα του ιστορικού συλλόγου της συμπρωτεύουσας, για άνοδο από το «παράθυρο», έμειναν... απατηλά!


Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι «κιτρινόμαυροι» όχι μόνο δεν πήραν άδεια που θα τους επέτρεπε ν' αγωνιστούν στη Super League, αλλά μετά μίας τους δόθηκε αδειοδότηση για συμμετοχή στη Football League! Την απέκτησαν σε δεύτερο βαθμό!


Συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη (25/7) το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδοτήσεως της ΕΠΟ χορήγησε στην ΠΑΕ Άρης άδεια για τη δεύτερη επαγγελματική Κατηγορία, και όχι για την πρώτη. Αυτό σημαίνει ότι οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούν τη νέα περίοδο να λάβουν μέρος στα «μεγάλα σαλόνια», άρα δεν έχουν ούτε κάποιο λόγο, ούτε έννομο συμφέρον, αλλά ούτε και το δικαίωμα για να προβούν σε καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εις βάρος του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα.


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
Πέμπτη
19
Οκτώβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Κλεοπάτρα, Πάτρα, Πατρούλα, Κλειώ, Φίληξ, Φήλιξ, Φίληκας, Φίληξα, Φιλήκη (πηγή : www.eortologio.gr)
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Πώς κρίνετε την απόφαση της ΕΠΣ Κέρκυρας να μην ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb