05/10/2017

ΣΤΙΒΟΣ: Στον σχεδιασμό του ΣΕΓΑΣ οι Ρωμαίου, Μαντζουρογιάννης και Σκορδίλης

Τις κατηγορίες σχεδιασμού της νέας χρονιάς, επικύρωσε ο ΣΕΓΑΣ, την προπερασμένη Τρίτη (26/9), κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου. Συνο¬λικά 40 αθλητές και αθλήτριες συμπεριλαμβάνονται σε αυτόν για τη νέα αγωνι¬στική χρονιά.


Μεταξύ αυτών, εμπεριέχονται, τόσο στη δεύτερη κατηγορία του ΣΕΓΑΣ, η αθλήτρια του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου, Κωνσταντίνα Ρωμαίου (στο τριπλούν), η οποία προπονείται στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας των ΗΠΑ, όπου σπουδάζει με υπο-τροφία, όσο και στην τρίτη κατηγορία ο Παναγιώτης Μαντζουρο¬γιάννης, αθλήτης του μήκους, επίσης του ΚΓΣ.


Να σημειώσουμε πως πρόκειται για μια επιβράβευση των προσπαθειών των προαναφερομένων Κερκυραίων αθλητών, καθώς, στο σχεδιασμό εντάσσονται, οι κορυφαίοι αθλητές του στίβου. Είναι χαρακτηριστικό πως σε αυτόν -μεταξύ άλλων- βρίσκονται η «χρυσή» Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Βούλα Παπαχρήστου, ο Μίλτος Τέντογλου, ο Κώστας Φιλιππίδης κ.α.


Στην ίδια συνεδρίαση, το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ επικύρωσε και τα ονόματα των Ομοσπονδιακών τεχνικών, που θα κληθούν να συ¬νεργαστούν το νέο αγωνιστικό έτος με την Ομοσπονδία. Μεταξύ των 33 ονομάτων, συμπεριλαμ¬βάνεται και εκείνο του Παύλου Σκορδίλη (Κερκυραϊκός Γ,Σ), ο οποίος θα αναλάβει την προε¬τοιμασία της νεαρής Κερκυραίας άλτριας μήκους και τριπλούν, Σπυριδούλας Καρύδη.

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Μάρτιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Εθνεγερσία, Ευάγγελος, Ευαγγελία, Βαγγέλης, Βαγγέλας, Βάγγος, Αγγελής, Βαγγελιώ, Βαγγελίτσα, Βαγγελή, Βαγγελίνα, Βάγγια, Λίτσα, Εύα, Κέλλυ, Λιλή, Λιλίκα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Κατά τη γνώμη σας, ο Κρόνος Αργυράδων κατακτά δίκαια τον τίτλο της Α1΄ΕΠΣ Κέρκυρας;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb