04/10/2017

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΑ: «Διπλή» νίκη του Κορωνάκη στην Ολλανδία

Εντυπωσιακή παρουσία πραγματοποίησε ο Βασίλης Κορωνάκης , το περασμένο σαββατοκύριακο (30/9-1/10) στην Ολλανδική πίστα του Assen, κερδίζοντας και τους δύο αγώνες στο Ενιαίο Πρωτάθλημα Adac Junior Cup με μοτοσυκλέτες ΚΤΜ RC390.


Ο Κερκυραίος οδηγός, το Σάββατο (29/9), ξεκινώντας από την 2η σειρά της εκκίνησης, έκανε αμέσως διαφορά από τους υπόλοιπους οδηγούς. Στο τέλος του πρώτου γύρου, η διαφορά ήταν 5'', στον δεύτερο γύρο 10'' και από κει και πέρα, ακολουθώντας στρατηγική, κράτησε απλά αυτήν την τεράστια μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας , τερματίζοντας πρώτος.


Μετά την πρώτη επιτυχία του Κορωνάκη, που σημειώθηκε σε βρεγμένη πίστα, ήρθε και η δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο Assen, αυτή τη φορά μάλιστα σε στεγνή πίστα! Που ήταν δύσκολη και τεχνική .

 


Να σημειώσουμε τέλος, ότι στη λήξη του αγώνα διάρκειας 10 γύρων, ο Βασίλης νίκησε κυριολεκτικά στο... νήμα, καθώς οι υπόλοιποι αναβάτες που βρέθηκαν στην οκτάδα, ήταν από ένα έως δύο δευτερόλεπτα πίσω από τον κερκυραίο αθλητή, δείγμα του πολύ υψηλού ανταγωνισμού που επικρατεί σε αγώνες Κυπέλλου με ίδιες μοτοσυκλέτες.

 

Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

Κυριακή
22
Οκτώβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Αβέρκιος, Αβερκία (πηγή : www.eortologio.gr)
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Πώς κρίνετε την απόφαση της ΕΠΣ Κέρκυρας να μην ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb