09/09/2017

Στις 16 Σεπτεμβρίου ο «5ος Κόρισσος αγώνας δρόμου»

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ετοιμασίες για τον «5ο ΚόρΙσσο αγώνα δρόμου στην άμμο», που θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Σεπτέμβρίου στον Ίσσο.

 

Στη σύσκεψη του περασμένου Σαββάτου (2/9) ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της "πρωτοβουλίας ΙσSOS" αρκετοί τοπικοί φορείς ενώ άλλοι έστειλαν μηνύματα στήριξης και συμμετοχής. Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι πολιτιστικών και αθλητικών σωματείων (Αγ Ματθαίου, Βραγκανιωτίκων, Χλωμού, Αργυράδων Νεοχωρακίου «Καλλιπάτειρα» , Λαοδάμαντα, Ηρακλή, Κερκυραϊκού,Κρόνου -ΣΕΒΑΣ- η τοπική ΠΕΠΦΑ, το παράρτημα του ΕΣΥΝ), ο αγροτικός. Συνεταιρισμός Αργυράδων, ο πρόεδρος ΤΔ των Βασιλάτικων, ο Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων και το Σωματείο Χανδρή.


Στην συγκεκριμένη σύσκεψη, προηγήθηκε ενημέρωση για τις δράσεις των τελευταίων μηνών, με σημαντική παρατήρηση την αύξηση της επισκεψιμότητας της περιοχής του Ίσσου από σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων, καθώς και για την εξέλιξη με την απόσυρση των προσφυγών του ΤΑΙΠΕΔ κατά της απόφασης χαρακτηρισμού του Ίσσου «δάσος αρκεύθου».


Εξάλλου, συζητήθηκαν θέματα προβολής της διοργάνωσης (μπανερ σε κεντρικά σημεία, αφίσες, flyer με αποδέκτες κύρια μαθητές και σποτ τηλεοπτικό), ενώ οι διοργανωτές προχώρησαν σε κατανομή εργασιών, όσον αφορά και την διαδρομή και την υποστήριξη της διαδρομής , αλλά και την οργάνωση των εγγραφών. Δυο θέματα κομβικής σημασίας για την πετυχημένη εξέλιξη της διοργάνωσης.


Στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης korissos.gr, έχει αναρτηθεί ήδη η προκήρυξη και η «δήλωση συμμετοχής - Υπεύθυνη δήλωση», έντυπο το οποίο είναι απαραίτητο προκειμένου κάποιος να λάβει μέρος στον αγώνα.Τέλος, στην ιστοσελίδα αναφέρονται οι αγωνιστικές κατηγορίες, οι οποίες έχουν ως εξής: Δρόμος 21 χλμ για άνδρες και γυναίκες πάνω από 18 ετών , δρόμος 7 χλμ για άνδρες και γυναίκες πάνω από 18 ετών και αγόρια κορίτσια κάτω των 18 (γεννημένα από 2000 έως και 2005) και τέλος δρόμος 1200 μ για μαθητές δημοτικών σχολείων (12 ετών και νεότεροι).

 

Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb