06/09/2017

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: «Ασημένιος» ο Σώμας στο σκίφ παίδων της Καστοριάς

Το περασμένο Σαββατοκύριακο (2 - 3 Σεπτεμβρίου), πραγματοποιήθηκε στη λίμνη της Καστοριάς ο 2ος κωπηλατικός αγώνας της σειράς των 10ων Πανελληνίων συναντήσεων Ανάπτυξης. Ο πρώτος αγώνας είχε πραγματοποιηθεί στη Μυτιλήνη, τις δυο πρώτες μέρες του περασμένου Ιουλίου.


Στη διοργάνωση συμμετείχαν περίπου 220 αθλητές και αθλήτριες από 24 σωματεία όλης της Ελλάδας, καθώς και δέκα πληρώματα από την Κύπρο. Ο ΝΑΟΚ πήρε μέρος στους αγώνες με εννέα κωπηλάτες, τους οποίους συνόδευαν ο έφορος κωπηλασίας του Ομίλου, Γ. Δημουλής, ο προπονητής Γ. Νοταρόπουλος και οι βοηθοί προπονητές Αλ. Δημουλής και Β. Θεόδοτου. Ο ΝΑΟΚ απέσπασε ένα ασημένιο μετάλλιο με τον Στ. Σώμα στο σκιφ παίδων ( γεν. 2005), μία πέμπτη θέση στο διπλό σκιφ παίδων ( γεν.2005) με τους Θ. Μπούζη και Κων. Λεπέση, και μία έκτη θέση με τον Γερ. Πρίφτη στο σκιφ παίδων ( γεν.2003).


Να σημειώσουμε, τέλος ότι στους αγώνες συμμετείχαν επίσης οι Φ. Κουρής και Αρ. Σκλαβούνος στο διπλό σκιφ παίδων ( γεν. 2005) και οι Ελ. Μπόσκολο και Ενόϊ Κουρκούλου - Κουσουνή στο διπλό σκιφ κορασίδων ( γεν. 2004), και ως αναπληρωματικός ο Αγ. Πέττας. Ώστόσο, η κακο¬καιρία της περασμένης Κυριακής (3/9) ανέβαλε τους Μικρούς Τελικούς στα αγωνίσματά των δύο προαναφερθέντων πληρωμάτων του ΝΑΟΚ.

 

 Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb