ΚΡΙΚΕΤ: Από 1η Σεπτεμβρίου η έναρξη της Εθνικής Ακαδημίας - CorfuCorner.gr
30/06/2022

ΚΡΙΚΕΤ: Από 1η Σεπτεμβρίου η έναρξη της Εθνικής Ακαδημίας

Η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ, μέσω του ακόλουθου δελτίου Τύπου της , γνωστοποιεί την ίδρυση Εθνικής Ακαδημίας, εξηγώντας τον σκοπό της, αλλά και τον τρόπο λειτουργίας της, προς όφελος κυρίως των αθλητών:


"Στην ίδρυση και λειτουργία Εθνικής Ακαδημίας προχωράει η Eλληνική Ομοσπονδία Κρίκετ με σκοπό την δημιουργία βάσης αθλητών, από τους οποίους θα επανδρωθούν οι Εθνικές Κατηγορίες και θα προκύψουν και οι μελλοντικοί πρωταθλητές.


Η Εθνική Ακαδημία Κρίκετ (Ε.Α.Κ) θα λειτουργήσει ως μήτρα παραγωγής παικτών κορυφαίας ποιότητας σε όλη τη χώρα που θα έχουν την ικανότητα να αντιμετωπίσουν τις τρέχουσες και μελλοντικές προκλήσεις σε διεθνές περιβάλλον. Η ΕΑΚ θα στελεχωθεί από πιστοποιημένους προπονητές και διακεκριμένους αθλητές Ευρωπαϊκού επιπέδου και συγκεκριμένα τους Βασιλά Κώστα, Αναστάσιο Γιαλουράκο και Γιώργο Στογιάννο.

ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
Η συμμετοχή των αθλητών ηλικίας από 16-25 ετών στον ετησίως καταρτιζόμενο σχεδιασμό της ακαδημίας θα γίνεται μέσω της κατάθεσης εισήγησης από την προπονητική ομάδα και τον συντονιστή της ακαδημίας. Η επιλογή των αθλητών θα είναι απόρροια της επίδοσης τους κυρίως σε αγώνες ανοιχτού χώρου αλλά και σε κλειστού. Στους αθλητές - μέλη της ΕΑΚ θα διατίθεται η εμφάνιση και το πρόγραμμα το οποίο θα πρέπει να ακολουθήσουν. Στον σχεδιασμό της ΕΑΚ συμπεριλαμβάνεται και η οργάνωσης προπονητικών αποστολών στο εξωτερικό. Η έναρξη της ακαδημίας θα γίνει από 1η Σεπτεμβρίου.


ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ Ε.Α.Κ
• Ενίσχυση του συνόλου δεξιοτήτων, της συνέπειας και των ιδιοτήτων ηγεσίας και οικοδόμησης ομάδας.

• Χρήση επιστημονικών μεθόδων και τεχνικών

• Προσεκτικός σχεδιασμός & ανάλυση συστημάτων για συνεχή βελτίωση

• Σχεδιασμός αποτελεσματικής και αποδοτικής πλατφόρμας σε όλους τους νέους παίκτες για να δείξουν το ταλέντο τους για το μέλλον σε διεθνές επίπεδο.

• Οι παίκτες της ΕΑΚ επιλέγονται για προπόνηση, με βάση τις επιδόσεις στα εγχώριες διοργανώσεις.

Είμαστε αρκετά αισιόδοξοι ότι αυτά τα βήματα θα ενισχύσουν το Ελληνικό Κρίκετ και τα επόμενα χρόνια η ΕΑΚ θα λειτουργεί ως σκαλοπάτι για τη βελτίωση του επιπέδου απόδοσης και της ποιότητας των παικτών κρίκετ στη χώρα".

 

"DELPHI" restaurant & apartments, στον Άγιο Γόρδιο. Ιταλική - μεσογειακή - ευρωπαϊκή κι ελληνική κουζίνα, κατάλληλη για χορτοφάγους, με πιάτα χωρίς γλουτένη. Κάθε Τετάρτη και Σάββατο βράδυ υπάρχει ζωντανό ελληνικό μουσικό πρόγραμμα, με τους Τάσο Κασταμονίτη και Σπύρο Κορακιανίτη. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26610-53710.

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
9
Αύγουστος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb

Warning: fopen(cache/933/cached_9335db0cea58179b0757a55c275ec24f.html): failed to open stream: Άρνηση πρόσβασης in /home/corner/public_html/page.php on line 97

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/corner/public_html/page.php on line 98

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/corner/public_html/page.php on line 99