Εξάρθρωμα ώμου ο Χρ. Κασσίμης, εκτός για ένα μήνα - CorfuCorner.gr
24/01/2022

Εξάρθρωμα ώμου ο Χρ. Κασσίμης, εκτός για ένα μήνα

Οι τραυματισμοί ποδοσφαιριστών, πάνε να σπάσουν ρεκόρ φέτος στην Κέρκυρα! Άτυχος αυτή την φορά στάθηκε ο Χρήστος Κασσίμης.


Ο παίκτης του Αστέρα Μωραϊτίκων χτύπησε το Σάββατο (22/1), στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του με τον Θιναλιακό, για το Πρωτάθλημα της Α1' Κατηγορίας. Ευτυχώς, όμως, ο τραυματισμός του δεν αποδείχθηκε ιδιαίτερα σοβαρός.


Ο 27χρονος χαφ έφτασε με καθυστέρηση στο γήπεδο της Κασσιόπης, γι' αυτό και μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 25ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο (και συγκεκριμένα στο 65' ) χτύπησε στον ώμο κι έγινε αναγκαστική αλλαγή.


Στον Κασσίμη παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήυειες και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ιατρικό Κέντρο της Ρόδας, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Η διάγνωση έδειξε πως είχε υποστεί εξάρθρωμα δεξιού ώμου, αλλά δεν κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί, γι' αυτό και μετά από λίγο αποχώρησε για το σπίτι του.


Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα θα πρέπει να έχει τον ώμο του σε ακινησία για μία εβδομάδα, ενώ ακολούθως θ' αρχίσει φυσιοθεραπείες. Η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους εκτιμάται πως θα γίνει σε περίπου ένα μήνα.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
27
Μάιος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Αλύπιος, Αλυπία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb