Ευχαριστήριο του ΝΑΟΚ προς την Δήμαρχο Κέρκυρας - CorfuCorner.gr
16/12/2021

Ευχαριστήριο του ΝΑΟΚ προς την Δήμαρχο Κέρκυρας

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέρκυρας, μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσής του, ευχαριστεί δημόσια την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας, Μερόπη Υδραίου και μέσω αυτής, όλους τους παράγοντες που συνέβαλαν στην έγκριση από το πρόγραμμα ‘'Αντώνης Τρίτσης'' για την κατασκευή κλειστού προπονητηρίου, στις Αλυκές Ποταμού και Ανοιχτού Κολυμβητηρίου στον ΝΑΟΚ:


«Με ιδιαίτερη χαρά το Δ.Σ. του ΝΑΟΚ πληροφορήθηκε την έγκριση από το πρόγραμμα ‘'Αντώνης Τρίτσης'' της κατασκευής κλειστού προπονητηρίου στις Αλυκές Ποταμού και Ανοιχτού Κολυμβητηρίου στο ΝΑΟΚ, που υποβλήθηκαν ως προτάσεις από το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και κατ' επέκταση την υλοποίηση έργων που αφορούν τις ταλαιπωρημένες αθλητικές υποδομές της Κέρκυρας.
Μάλιστα κατά την ανακοίνωση των δύο έργων από τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας κ. Υδραίου, παρευρέθηκαν μαζί με παράγοντές του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου και τον Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη, ο Πρόεδρος του Ομίλου κ . Γεώργιος Δημουλής και ο επίτιμος Πρόεδρος κ. Κώστας Παυλογιάννης.
Η σχεδιαζόμενη υλοποίηση του Ανοιχτού Κολυμβητηρίου στο ΝΑΟΚ καθώς κα η ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου που προβλέπεται , εκφράζουν αιτήματα και προσδοκίες πολλών χρόνων, και πολλών Διοικήσεων του ΝΑΟΚ και σηματοδοτούν τη διαμόρφωση ενός πρότυπου αθλητικού χώρου στο κέντρο μιας ιστορικής πόλης προς όφελος της Κερκυραϊκής νεολαίας και της ευρύτερης κοινότητας της Κέρκυρας.

Ελπίζουμε ότι πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να ενημερώνουμε ξανά για την εξέλιξη και την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου,

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Δήμαρχο και στο πρόσωπο αυτής όλους του παράγοντες που συνεργάστηκαν στην προετοιμασία της πρότασης - φακέλου του συγκεκριμένου έργου.»

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 • Το κατάστημα ψιλικών «Μαρία», των Θωμά Κρητικού και Όλγας Κρητικού, εύχεται σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά και ονειρεμένες γιορτές, με υγεία, χαρά και ζεστασιά. Σας περιμένει στο κέντρο της πόλης, στην Ανδρέα Ανδρεάδη 10, με τηλέφωνο επικοινωνίας το 26610-43386. Διαθέτει αξεσουάρ μόδας, εσώρουχα, κάλτσες, καλσόν και λευκά είδη.• Το κατάστημα "SMART GADGEΤS" εύχεται στους φίλους και πελάτες του όμορφες και διασκεδαστικές γιορτές. Αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας και PC. Στην Γεωργίου Θεοτόκη 57, πλατεία Σαρόκο (δίπλα από το "ΓΕΡΜΑΝΟΣ"). Τηλέφωνο: 26610-44778.


• Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα από την εταιρία μεταφορών, διανομές, αμπαλάζ, αποθηκεύσεις, μετακομίσεις, ανυψωτικό μηχάνημα και logistics "KERKYRA EXPRESS". Τηλέφωνα: 26610-20370 ,26610 - 20550 και κινητό 6945 33 38 20.

 

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
26
Μάιος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Αλφαίος, Καρπός, Συνέσιος, Συνέσης, Συνεσία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb