Κάτι ήξερε… - CorfuCorner.gr
11/11/2021

Κάτι ήξερε…

Την περασμένη άνοιξη, ο τότε Πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας, Παναγιώτης Ποζίδης, είχε... κουνήσει μαντήλι στα διοικητικά της διοργανώτριας αρχής, δίχως ποτέ να εξηγήσει τους λόγους.


Εκείνη την εποχή, είχε κυκλοφορήσει στα ποδοσφαιρικά στέκια η φήμη πως ο Κιλκισιώτης παράγοντας αποφάσισε «να τα βροντήξει» επειδή είχε... μυριστεί ότι η παράταξή του δεν θα είχε καμία τύχη στις αρχαιρεσίες της 30ής Ιουνίου. Προφανώς, λοιπόν, θέλησε να φύγει με... ψηλά το κεφάλι, δίχως να χρεωθεί μια πιθανή ήττα.


Στα μέσα του περασμένου Απρίλη, μέσω εσωτερικών διαδικασιών, την προεδρία της Ένωσης ανέλαβε ο Γιώργος Κουλόπουλος, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να διαφοροποιήσει την εις βάρος του συνδυασμού του εξαιρετικά άσχημη κατάσταση, παρά τις όποιες κινήσεις έγιναν από μεριάς του.


Εν τέλει, οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στις 29 Οκτωβρίου, όπου η «Κίνηση Κερκυραϊκού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου» όχι απλά καταποντίστηκε, όχι απλά «πάτωσε», αλλά υπέστη πρωτοφανή πανωλεθρία! Ούτε έναν Σύμβουλο δεν κατάφερε να εκλέξει. Επομένως, ο κ. Ποζίδης δικαιώθηκε, κατά κάποιο τρόπο! Κάτι ήξερε ή κάτι έβλεπε, γι' αυτό και τα παράτησε εγκαίρως, ούτως ώστε να μην ντροπιαστεί και να μην ξεφτιλιστεί. Άφησε τους υπόλοιπους να φάνε την... χλέμπα!


Όσον αφορά τον κ. Κουλόπουλο, θα μείνει στην ιστορία του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου ως ο Πρόεδρος με την βραχυβιότερη θητεία στον προεδρικό θώκο της ΕΠΣΚ. Μόλις έξι μήνες ηγήθηκε της διοργανώτριας αρχής, αλλά κι αυτό χάρις στην παράταση που είχε δώσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, χωρίς όμως να καταφέρει να αφήσει το θετικό του «αποτύπωμα» και να αντιστρέψει την δυσμενή εικόνα του συνδυασμού του.

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
19
Ιανουάριος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Ευφρασία, Ευφρασίτσα, Μακάριος, Μακάρης, Μακαράς, Μακαρία, Μακάρω, Μακαρίτσα, Μακαρούλα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb