Ο Γ. Βλαχόπουλος «διόρθωσε» την ανοησία των προηγουμένων! - CorfuCorner.gr
05/11/2021

Ο Γ. Βλαχόπουλος «διόρθωσε» την ανοησία των προηγουμένων!

Από τον Μάρτη του 2017, η ΕΠΣ Κέρκυρας είχε πάψει να αποστέλλει στο CORFUCORNER.GR τα ενημερωτικά δελτία Τύπου της, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Προφανώς λόγω των επικριτικών άρθρων μας, η Διοίκηση του Παναγιώτη Ποζίδη είχε δώσει εντολή στην Γραμματεία της Ένωσης να αποκλείσει την ιστοσελίδα μας!


Η κίνηση αυτή, δεν ήταν απλά πρωτοφανής. Ήταν αντιδημοκρατική! Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο και κυρίως όταν υποπίπτεις σε λάθη ή σε γκάφες, οφείλεις να δέχεσαι και να σέβεσαι την κριτική. Και όχι να ενοχλείσαι και να «μπλοκάρεις» το Μέσο Ενημέρωσης ή τον δημοσιογράφο που... τόλμησε να πράξει το καθήκον του, καταγράφοντας τα «κακώς κείμενα» και θέτοντάς τα υπόψη του κόσμου.


Το σάιτ μας, «ανέβασε» από τότε αρκετά κείμενα διαμαρτυρίας, καταγγέλλοντας την απαράδεκτη στάση του προεδρείου της διοργανώτριας αρχής. Επιπλέον, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε το καλοκαίρι του 2017 με την Γραμματέα της ΕΠΣΚ, μας ανέφερε πως για να μας ξαναστέλνει τις ανακοινώσεις, θα πρέπει να της το πει ο Πρόεδρος.


Η χθεσινή μέρα (Πέμπτη 4/11/2021), ήταν... ιστορική για το CORFUCORNER.GR, καθώς λάβαμε τέσσερα δελτία Τύπου από την Ένωση. Έπειτα από 4 χρόνια και 7 μήνες, ξαναλάβαμε e-mail από την διοργανώτρια αρχή. Κατόπιν παρέμβασης του νέου Προέδρου, Γιάννη Βλαχόπουλου, σταμάτησε ο αποκλεισμός της ιστοσελίδας μας.


Εμείς, θα αποδώσουμε τα εύσημα στο καινούργιο Δ.Σ. και στον κ. Βλαχόπουλο, ο οποίος με το που ανέλαβε καθήκοντα, φρόντισε να «διορθώσει» την αδικία. Ήταν απαράδεκτο η πρώην Διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας να κάνει διακρίσεις στα ΜΜΕ, συμπεριφορά που παραπέμπει σε φασιστικά και ολοκληρωτικά καθεστώτα. Το μόνο που θέλουμε να πούμε, είναι ένα πελώριο «ΝΤΡΟΠΗ» στον κ. Ποζίδη και στον... πανάξιο συνεχιστή του, τον κ. Γεώργιο Κουλόπουλο, γι' αυτή τους την ακατανόητη και παιδιάστικη συμπεριφορά απέναντι μας!

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
19
Ιανουάριος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Ευφρασία, Ευφρασίτσα, Μακάριος, Μακάρης, Μακαράς, Μακαρία, Μακάρω, Μακαρίτσα, Μακαρούλα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb