Απέλπιδα προσπάθεια για να κρατηθεί «ζωντανός» ο Ατρόμητος Στρογγυλής - CorfuCorner.gr
23/10/2021

Απέλπιδα προσπάθεια για να κρατηθεί «ζωντανός» ο Ατρόμητος Στρογγυλής

Σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση έχει περιέλθει ο Ατρόμητος Στρογγυλής, ο οποίος παρουσιάζει εικόνα αποσύνθεσης.


Τα πράγματα ήταν άσχημα από το καλοκαίρι, όπου υπήρχε η έντονη φημολογία ότι η ομάδα δεν θα «κατέβαινε» στις τοπικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. Εν τέλει, έστω και την τελευταία στιγμή, δήλωσε συμμετοχή στην Α1' Κατηγορία και στο Κύπελλο, ενώ στην τεχνική ηγεσία προσλήφθηκε ο Γιάννης Φλώρος, καθότι οι συζητήσεις με τον Σπύρο Γιαννούλη δεν απέφεραν αποτέλεσμα, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του έμπειρου προπονητή.


Μετά... κόπων και βασάνων, δίχως φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, οι Στρογγυλιάτες έπεσαν στην μάχη του Πρωταθλήματος. Το εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Λιαπάδων, στην πρεμιέρα, πήρε αναβολή και αντί για τις 2 Οκτωβρίου έγινε στις 6, επειδή τα δελτία κάποιων ποδοσφαιριστών δεν είχαν ετοιμαστεί εγκαίρως.


Έχοντας πολύ αδύναμο κι ολιγομελές ρόστερ, με ορισμένους παίκτες να αποχωρούν και με μερικούς άλλους να απέχουν, η ομάδα κατέβαινε στο γήπεδο με μόλις 12 άτομα στην αποστολή, με μοναδικό αναπληρωματικό τον Χρήστο Κασίμη, που μάλιστα σε μια-δυο περιπτώσεις μπήκε αναγκαστικά, προκειμένου ν' αντικαταστήσει τον Σπύρο Γραμμένο, που είχε τραυματιστεί. Το «συγκρότημα» της Στρογγυλής βρισκόταν σε... κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, με συνέπεια να γνωρίζει την μία ήττα πίσω από την άλλη, με την ομάδα πάντως να μην «παραδίνεται» εύκολα, αλλά να... πέφτει μαχόμενη!


Την εβδομάδα που πέρασε, το πρόβλημα έφτασε στο αποκορύφωμά του! Την Τετάρτη έφυγε ένας ακόμη ποδοσφαιριστής, ο Χριστόφορος Παπαδόπουλοις (πήγε στην ΑΕ Καναλίων) κι έτσι ο Ατρόμητος έμεινε με μόλις έντεκα. Ο τεχνικός Γιάννης Φλώρος, βλέποντας προφανώς την κατάσταση να επιδεινώνεται και μα μην μπορεί να δουλέψει με αξιοπρέπεια, ζήτησε από την Διοίκηση του Κώστα Ρίζου να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία τους. Έφυγε κι αυτός και το σωματείο έμεινε χωρίς προπονητή.


Τις τελευταίες μέρες, ο Ατρόμητος βρέθηκε στα πρόθυρα της διάλυσης και της παραίτησής του από την Α1'. Γίνονται πάντως κάποιες κινήσεις , ούτως ώστε η ομάδα να μείνει «όρθια». Οι λιγοστοί άνθρωποι που έχουν απομείνει στον σύλλογο , θα κάνουνι την ύστατη και την απέλπιδα προσπάθεια να διατηρήσουν «ζωντανή» την ομάδα, ενώ -όπως πληροφορούμαστε- κουβεντιάζουν με κάποιους παίκτες, προκειμένου το έμψυχο δυναμικό του σωματείου να ενισχυθεί κάπως, τόσο στις αμέσως επόμενες μέρες, όσο και κατά την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Ίδωμεν, λοιπόν...


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
1
Δεκέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αρετή, Αρετούσα, Θεόκλητος, Ιακώβ, Ναούμ, Ναούμης, Ναούμα, Ναόμι, Φιλάρετος, Φιλαρέτιος, Φιλαρέτης, Φιλαρέτη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb