Κρούσματα Covid 19 στην Ομόνοια, αναβλήθηκε το ματς με ΓΕΠ - CorfuCorner.gr
23/10/2021

Κρούσματα Covid 19 στην Ομόνοια, αναβλήθηκε το ματς με ΓΕΠ

Τα κρούσματα του νέου κορωνοϊού που «χτύπησαν» την Ομόνοια Κέρκυρας, είχαν ως συνέπεια την μη διεξαγωγή του εκτός έδρας αγώνα του σωματείου με την ΓΕ Παλαιοκαστριτών.


Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή (24/10), στις 12 το μεσημέρι, στο Δημοτικό γήπεδο Παλαιοκαστριτών, στο Σκριπερό, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Α' τοπικής Κατηγορίας, αλλά τελικά δεν θα γίνει, δίχως ωστόσο να υπάρξει σχετική ανακοίνωση από την ΕΠΣ Κέρκυρας.


Βάσει κάποιων πληροφοριών του CORFUCORNER.GR, στα μέσα της εβδομάδας δύο ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας πιστοποιήθηκαν ως φορείς του Covid 19, ενώ ακόμη δύο παρουσιάζουν έντονα συμπτώματα νόσησης και είναι σε κατ' οίκον περιορισμό, αναμένοντας προφανώς τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ. Η ομάδα του Γαστουρίου πρότεινε στην ΓΕΠ να μην τελεστεί η μεταξύ τους αναμέτρτηση, κάτι με το οποίο εκείνη συμφώνησε. Έτσι, οι δύο σύλλογοι κατέθεσαν κοινό αίτημα αναβολής στην διοργανώτρια αρχή, που έγινε αποδεκτό.


Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, ένα παιχνίδι δεν διεξάγεται όταν διαπιστωθούν σε μια ομάδα τουλάχιστον 7 κρούσματα σε παίκτες. Στην περίπτωση της Ομόνοιας, ο αρθμός ήταν σαφώς μικρότερος, ωστόσο η αναβολή του ματς δόθηκε διότι συναίνεσε και το αντίπαλο σωματείο. Εάν η ΓΕ Παλαιοκαστριτών δεν έδινε το «Ο.Κ.», τότε ο αγώνας θα γινόταν κανονικά.


Εχόντων καλώς των πραγμάτων, η αναμέτρηση θα οριστεί να πραγματοποιηθεί την μεθεπόμενη Τετάρτη (3 Νοεμβρίου).


Εν κατακλείδι, θα μας λύσουν την απορία εκεί στην ΕΠΣΚ, για ποιο λόγο δεν εξέδωσαν ένα δελτίο Τύπου αναφορικά με την μη τέλεση του ματς; Απλή αμέλεια, ή μήπως κάτι περισσότερο;


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
27
Νοέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb