Συγχαρητήριο του SOLAR KARATE προς τις Μεσσιάν & Παπαδοπούλου - CorfuCorner.gr
19/10/2021

Συγχαρητήριο του SOLAR KARATE προς τις Μεσσιάν & Παπαδοπούλου

Το αθλητικό σωματείο "SOLAR KARATE Κέρκυρας" εξέδωσε ανακοίνωση , μέσω της οποίας συγχαίρει τις δύο καρατέκα του συλλόγου, Ειρήνη Μεσσιάν και Μαρία Αναστασία,
Παπαδοπούλου, αλλά και όλη την Ελληνική αποστολή , για την συμμετοχή τους στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που πραγματοποιήθηκε στο Πόρετς της Κροατίας, το τριήμερο Παρασκευή 15- Κυριακή 17 Οκτωβρίου.

 

Ας δούμε το σχετικό κείμενο του SOLAR:
«Με πολύ περηφάνια και χαρά αναμένουμε τις αθλήτριες μας Μεσσιαν Ειρήνη και Παπαδοπούλου Μαρία Αναστασία οι οποίες με την συμμετοχή τους στο Βαλκανικό πρωτάθλημα καράτε που πραγματοποιήθηκε στο Πορετς της Κροατίας δεν κατάφεραν μεν να διακριθούν αλλά ήταν εκεί και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό εκπροσωπώντας την Χώρα μας και τον σύλλογο τους.
Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε τους υπόλοιπους Έλληνες αθλητές για τις διακρίσεις τους καθώς όμως και όσους αγωνίστηκαν με την ψυχή τους αλλά δεν κατάφεραν να φέρουν κάποια διάκριση.
Τέλος θερμά ευχαριστούμε όσους από την Ελληνική αποστολή βοήθησαν τα παιδιά μας και τα υποστήριξαν στην προσπάθεια τους .
Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους τους Έλληνες αθλητές

Κάτι μπορεί να έρθει εύκολα, κάτι μπορεί να έρθει δύσκολα ,κάτι μπορεί να μην έρθει ποτέ. Αυτό που μετράει είναι η προσπάθεια και η καθημερινή προπόνηση».

 

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
1
Δεκέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Μερόπη, Μυρόπη, Σολομών, Σολομώντας, Σόλων, Σόλωνας, Σολομωντία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb