Σε τι παλιογήπεδα βάζετε τις ομάδες να παίζουν; - CorfuCorner.gr
01/10/2021

Σε τι παλιογήπεδα βάζετε τις ομάδες να παίζουν;

Με την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Α1' Κατηγορίας ΕΠΣ Κέρκυρας, αυτό το σαββατοκύριακο, ανοίγει κι επισήμως η αυλαία στο τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Τα σωματεία του νησιού, όμως, σαν να μην είχαν τα δικά τους προβλήματα (κυρίως οικονομικά), σαν να μην τους έφτανε η 19μηνη ταλαιπωρία από την πανδημία, έχουν ν' αντιμετωπίσουν επιπλέον και τον... διαχρονικό βραχνά, που λέγεται «ακαταλληλότητα γηπεδικών εγκαταστάσεων»!


Πολλοί αθλητικοί χώροι του νομού, βρίσκονται σε άσχημη έως απαράδεκτη κατάσταση! Κάποιοι εξ αυτών, είναι... εκτρώματα! Να πούμε για το γήπεδο του Κοντοκαλίου, που αποτελεί ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ για τον πολιτισμό μας; Να πούμε για το γήπεδο του Σκριπερού; Να πούμε για το γήπεδο του Εθνικού Σταδίου Κέρκυρας; Να πούμε για το γήπεδο των Αγίων Δέκα; Και μερικά άλλα (όπως εκείνο του Περιβολίου) είναι τρομερά «επιβαρυμένα». Όσον αφορά το γήπεδο των Καστελλάνων Μέσης, δεν θα το επικαλεστούμε, διότι (καλώς ή κακώς) η Βολίδα και οι Σιναράδες δεν θα μετάσχουν στις διοργανώσεις της Ένωσης.


Κι ερωτούμε, λοιπόν... Κύριοι του ΣΥΠΑΠ, κύριοι της Περιφέρειας, κύριοι της Επιτροπής Διοίκησης του ΕΑΚΚ και κύριοι της ΕΠΣΚ, τι στην ευχή κάνετε; Έχετε σκύψει με σοβαρότητα επάνω στο πολύ-πολύ σημαντικό ζήτημα των αθλητικών υποδομών της Κέρκυρας; Έχετε εικόνα της κατάστασης; Έχετε κάνει ενδελεχή έλεγχο στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της αρμοδιότητα σας; Έχετε καταγράψει τις ατέλειες; Έχετε προβεί σε ενέργειες, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις; Ή μήπως... ξύνετε τα φρύδια σας;


Αποτελεί ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΙΣΧΟΣ το να βάζουν τις ομάδες να παίζουν σε αυτές τις... τρώγλες, επειδή οι ίδιοι είναι είτε αναίσθητοι, είτε ανίκανοι!!!


Το CORFUCORNER.GR, ουκ ολίγες φορές έχει γράψει άρθρα κι έχει κάνει φωτορεπορτάζ αναφορικά με την κατάντια κάποιων κερκυραϊκών αθλητικών χώρων. Και όσο οι υπεύθυνοι κωφεύουν ή αδιαφορούν, τόσο εμείς θα τους ξεμπροστιάζουμε!

 

 

• Άρθρο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
1
Δεκέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Μερόπη, Μυρόπη, Σολομών, Σολομώντας, Σόλων, Σόλωνας, Σολομωντία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb