Ανάγκασαν τον ΝΑΟΚ να κάνει … πισίνα την θάλασσα! - CorfuCorner.gr
30/09/2021

Ανάγκασαν τον ΝΑΟΚ να κάνει … πισίνα την θάλασσα!

Τελικά, η... κατάρα της επιτυχίας φαίνεται ότι έχει χτυπήσει εφέτος τα αθλητικά σωματεία της Κέρκυρας, καθώς μετά την ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕ Λευκίμμης, που έγινε ...μετανάστευσε για λίγο στα Ιωάννινα για να φιλοξενήσει τον Απολλώνα Πόντου, στο Κύπελλο Ελλάδας, λόγω ελλείψεως κατάλληλου γηπέδου, τώρα και η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΑΟΚ καλείται να κάνει προπονήσεις και αγώνες στην θάλασσα!!!

 

Συγκεκριμένα, πριν από μερικές μέρες τα ... τζιμάνια του ΕΑΚ αποφάσισαν να κλείσουν το Εθνικό Κολυμβητήριο, προκειμένου να κάνουν εργασίες και να αλλάξουν τον μηχανικό εξοπλισμό!! Να επισημανθεί εδώ, πως ο εξοπλισμός υπήρχε εδώ και αρκετούς μήνες κάπου στους χώρους του Σταδίου, αλλά κανείς... ειδήμων δεν σκέφτηκε να δρομολογήσει αυτό το απαραίτητο έργο το αργότερο κατά την διάρκεια της Άνοιξης, ούτως ώστε όλοι οι αθλητές που ασχολούνται με το υδάτινο στοιχείο να μπορέσουν από Σεπτέμβρη να κάνουν χρήση του Κλειστού!!!.


Έτσι, λοιπόν, τόσο η ανδρική ομάδα πόλο του ΝΑΟΚ, η οποία σε 11 μέρες ξεκινά τους αγώνες της στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας , όσο κι εκείνη των Παίδων Κ13 του Ομίλου, που προκρίθηκε στα Τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και θα αγωνιστεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (2-3 Οκτωβρίου), στην Αθήνα προπονούνται στην θάλασσα, ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών!!!

 

Κύριοι..ειδικοί του ΕΑΚ, μια ερώτηση: Όταν ο ΝΑΟΚ στις 24 Οκτωβρίου θα υποδεχθεί την ΑΕ Χαιδαρίου, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής, τι θα γίνει; Θα αναγκάσετε τον Όμιλο να τρέχει στις γύρω πόλεις για να βρεί κλειστή πισίνα, ή μήπως οι παίκτες θα παίξουν στην θάλασσα και θα τους πετάξετε συνάμα και τον Σταυρό για να εκτελέσουν και τα χριστιανικά τους καθήκοντα, έστω και πρόωρα, εάν δεν έχετε προλάβει να πασαλείψετε, εεε... να τελειοποιήσετε τις εργασίες, μετά το κράξιμο που ακούτε και διαβάζετε από τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Ευχόμαστε με τα... ανδραγαθήματά σας, να μην πέσει από ντροπή και η πινακίδα που φέρει το όνομα «Σπύρος Γιαννιώτης»!!!

 

Άρθρο: της ΕΛΙΝΑΣ ΝΕΡΗ 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
1
Δεκέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αρετή, Αρετούσα, Θεόκλητος, Ιακώβ, Ναούμ, Ναούμης, Ναούμα, Ναόμι, Φιλάρετος, Φιλαρέτιος, Φιλαρέτης, Φιλαρέτη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb