Λιγοστή η συμμετοχή στις διαιτητικές εξετάσεις - CorfuCorner.gr
27/09/2021

Λιγοστή η συμμετοχή στις διαιτητικές εξετάσεις

Ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος της Α1' τοπικής Κατηγορίας, πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες εξετάσεις των διαιτητών του νησιού. Επίσημη ενημέρωση, πάντως, δεν υπήρξε από την ΕΠΣ Κέρκυρας...


Τα τεστ, ήταν γραπτά και αγωνιστικά, ενώ έλαβαν χώρα στο Εθνικό Στάδιο (ΕΑΚΚ), το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (22/9) παρουσία των μελών της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης, Νίκου Πουλημά, Νίκου Κούλια και Γιάννη Μέριανου.


Βάσει του ρεπορτάζ που έκανε το CORFUCORNER.GR, το παρόν έδωσαν ελάχιστοι ρέφερι, που δεν ξεπερνούσαν τους 20 στον αριθμό. Δηλαδή, στις φετινές εξετάσεις συμμετείχε μόλις το 40% περίπου του διαιτητικού δυναμικού της ΕΠΣΚ, εν συγκρίσει με πέρυσι.


Στον χώρο παρέστησαν και οι αξιολογημένοι ρέφερι της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, οι οποίοι όμως δεν πήραν μέρος στις «δοκιμασίες», καθότι είχαν ήδη εξεταστεί από την ΚΕΔ/ΕΠΟ. Υπήρξαν, πάντως, και ορισμένες αποχές, για τις οποίες η ιστοσελίδα μας θα γράψει ξεχωριστό άρθρο. Όσον αφορά κάποιους διαιτητές που απουσίαζαν δικαιολογημένα, λόγω επαγγελματικών (ή άλλων) υποχρεώσεων,, αναμένεται να... τεσταριστούν σε προσεχή ημερομηνία.


Να αναφέρουμε, τέλος, ότι σήμερα Δευτέρα (27/9), στις 8.30 το βράδυ, θα γίνει στην αίθουσα του ΣΥΠΑΠ, στο Φαληράκι, η πρώτη συγκέντρωση και το πρώτο εκπαιδευτικό μάθημα των διαιτητών της Κέρκυρας, για την καινούργια ποδοσφαιρική περίοδο.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Σάββατο
23
Οκτώβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb