Στα πρόθυρα συγχώνευσης με Θύελλα οι Σιναράδες! - CorfuCorner.gr
27/09/2021

Στα πρόθυρα συγχώνευσης με Θύελλα οι Σιναράδες!

Μπορεί ο ΑΟ Σιναράδων να έχει δηλώσει κανονικά συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας ΕΠΣ Κέρκυρας και στο τοπικό Κύπελλο, μπορεί η ομάδα να έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της, ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα το σωματείο δεν θα «κατέβει» στις διοργανώσεις της Ένωσης και θ' αναστείλει την λειτουργία του!


Όπως αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα το CORFUCORNER.GR, υπάρχουν σκέψεις για στενή συνεργασία του συλλόγου με την Θύελλα Γαρίτσας, κάτι σαν συγχώνευση δηλαδή, δεδομένων των εξαιρετικών σχέσεων που διατηρούν αναμεταξύ τους τα δύο σωματεία. Μάλιστα, τα πράγματα φαίνεται να είναι σε προχωρημένο στάδιο!


Όπως λοιπόν πληροφορηθήκαμε, η κατάσταση μάλλον θα ξεκαθαρίσει σήμερα Δευτέρα (27/9) το απόγευμα, καθότι θα συναντηθούν ο προπονητής των Σιναράδων, Μάριος Αργυρός-Ασπιώτης, με τον γενικό αρχηγό της Θύελλας, Χρήστο Αυλωνίτη, προκειμένου να συζητηθεί διεξοδικά το ενδεχόμενο της συνένωσης των δύο ομάδων και να ληφθούν οριστικές αποφάσεις. Το ραντεβού των δύο ανδρών έχει «κλειστεί» για τις 19:45, στο γήπεδο του Ολύμπου.


Εάν κι εφόσον οριστικοποιηθεί το deal, τότε ο ΑΟ Σιναράδων θ' αποσυρθεί από Πρωτάθλημα και Κύπελλο και μερικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας υα ενσωματωθούν στο ρόστερ της Θύελλας, ενώ δεν αποκλείεται να συνεργαστεί και ο Μάριος Αργυρός-Ασπιώτης με το «συγκρότημα» της Γαρίτσας.


Είμαστε εν αναμονή εξελίξεων...


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Σάββατο
23
Οκτώβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb