Ορίστε τους αγώνες, ρεεεεεεεε… - CorfuCorner.gr
21/09/2021

Ορίστε τους αγώνες, ρεεεεεεεε…

Κανονικά, θα ‘πρεπε να είχε αρχίσει η... αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των τοπικών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων. Μέχρι την παρούσα χρονική στιγμή, όμως, τα πάντα βρίσκονται «στον πάγο»!


Στην πρόσφατη προκήρυξη που εξέδωσε η ΕΠΣ Κέρκυρας, αναφέρονταν ότι τα Πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν είτε το σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου, είτε το σαββατοκύριακο 25-26 Σεπτεμβρίου. Κατόπιν, το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής αποφάσισε η πρεμιέρα του Κυπέλλου και των Πρωταθλημάτων της Α1' και της Α' Κατηγορίας να γίνουν τα σαββατοκύριακα 25-26 Σεπτεμβρίου, 2-3 Οκτωβρίου και 16-17 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Και πριν από μερικές μέρες, η Ένωση ανακοίνωσε πως η έναρξη του Κυπέλλου αναβάλλεται, λόγω -λέει- φόρτου εργασίας της Γραμματείας της Ένωσης και της ΕΠΟ, για την έκδοση των νέων δελτίων των ποδοσφαιριστών.


Κύριοι της ΕΠΣΚ και της Ομοσπονδίας, γιατί κλαίγεστε; Εσείς φταίτε που δεν είχατε υπολογίσει σωστά τους χρόνους, ούτε είχατε τοεπαρκές υπαλληλικό προσωπικό, με συνέπεια τώρα να... τρέχετε και να μην φτάνετε!


Και ερωτούμε: Το Πρωτάθλημα της Α1' τοπικής θα ξεκινήσει σε 11 μέρες, ή μήπως θα παραταθεί εκ νέου η ημερομηνία; Για ποιο λόγο, κύριοι της Διοίκησης Κουλόπουλου, δεν ανακοινώνετε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων, με ημέρες, ώρες και γήπεδα; Γιατί οι διαιτητές σας δεν έχουν υποβληθεί ακόμη στα καθιερωμένα αγωνιστικά και γραπτά τεστ; Γιατί δεν σέβεστε την αγωνία των σωματείων, παρά τα αφήνετε στο σκοτάδι;


Σαν να μην έφτανε, λοιπόν, που κάνουν... καψόνι στις ομάδες, βάζοντάς τες να τρέχουν εν μέσω πανδημίας να γραφτούν στο Μητρώο της ΓΓΑ, να φτιάχνουν λευκά δελτία (και μάλιστα επί πληρωμή!)και... του κώλου τα εννιάμερα, αλλά τις κρατούν και... ομήρους από πάνω! Μάλλον καλά έπραξαν τόσοι σύλλογοι του νησιού, που πριν από τρεις εβδομάδες αποφάσισαν «να γυρίσουν την πλάτη» στην διοργανώτρια αρχή και να μην δηλώσουν συμμετοχή, ενώ ορισμένοι απ' αυτούς που δήλωσαν, το σκέφτονται τώρα σοβαρά να αποσυρθούν...


• Αρθρο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
25
Οκτώβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb