Κλήρωση... εξ΄ορισμού; - CorfuCorner.gr
09/09/2021

Κλήρωση... εξ΄ορισμού;

Την περασμένη Κυριακή (5/9), δηλαδή τρεις μέρες πριν από τις κληρώσεις των τοπικών διοργανώσεων, το CORFUCORNER.GR «ανέβασε» άρθρο με τίτλο «Φήμες για "μαγειρέματα στην Α' Κατηγορία!» (για να το θυμηθείτε, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ), το οποίο έμελλε να είναι... προφητικό!

Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, ήταν σαν να διαβάζαμε «βουλωμένο γράμμα»!


Τι αναφέραμε σ' εκείνο το δημοσίευμά μας; Ότι κατά έναν... μαγικό τρόπο (λέμε τώρα!) τα δύο πιο ισχυρά σωματεία της πόλης, ο ΑΟ Κέρκυρα και ο ΠΑΟ Σφακιανάκης, θα «κληρωθούν» σε διαφορετικούς Ομίλους, ώστε να έχουν την ευκαιρία να καταλάβουν την πρώτη θέση και να προβιβαστούν απευθείας στην Α1'. Εκφράζαμε επίσης την εκτίμηση πως κάτι τέτοιο θα βόλευε περισσότερο τον ΠΑΟ Σφακιανάκης, δεδομένου ότι ο ΑΟ Κέρκυρα έχει πολύ «βαριά» φανέλα και τεράστια εμπειρία και δυναμική.


Χθες Τετάρτη, λοιπόν, διενεργήθηκε η «κλήρωση» της Α' ΕΠΣΚ. (Τα εισαγωγικά τα βάζουμε για ευνόητους λόγους!). Ο μεν ΑΟ Κέρκυρα «μπήκε» στον Νότιο Όμιλο και ο δε ΠΑΟ Σφακιανάκης στον Βόρειο. Φυσικά, όποιος είχε αναγνώσει το κυριακάτικο άρθρο της ιστοσελίδας μας, δεν... έπεσε από τα σύννεφα!


Κάποιοι, πολύ καχύποπτοι, κάνουν λόγο για «ορισμό» και όχι για κλήρωση. Κάποιοι λένε πως στο Πρωτάθλημα απλώθηκε ήδη ένα πέπλο αναξιοπιστίας, σχεδόν ενάμιση μήνυμα πριν την έναρξή του! Εμείς, όμως, αποδείξεις δεν έχουμε, γι' αυτό διατηρούμε αποστάσεις. Το τι πιστεύουμε, το κρατάμε για πάρτη μας. Ο καθένας μας έχει την υποκειμενική του άποψη...


Κι επειδή οφείλουμε να τηρούμε την δημοσιογραφική δεοντολογία, επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΚ, Χριστόδουλο Κούρκουλο, ο οποίος μας τόνισε πως η κλήρωση ήταν κανονική, δίχως «έξωθεν παρεμβάσεις».


• Άρθρο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ

 

 
Corfu Corner Radio

Σάββατο
23
Οκτώβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb