Αντί να απαντήσει, ο Σπύρος Μέριανος προσβάλει και συκοφαντεί! - CorfuCorner.gr
08/09/2021

Αντί να απαντήσει, ο Σπύρος Μέριανος προσβάλει και συκοφαντεί!

Γράφεις την γνώμη σου, παραθέτοντας αποδεικτικά στοιχεία, αλλά αντί για απάντηση, «εισπράττεις» οργισμένη προσωπική επίθεση!


Πριν από τρείς εβδομάδες (και συγκεκριμένα στις 18 Αυγούστου), στο CORFUCORNER.GR είχε αναρτηθεί άρθρο με τίτλο «Φάσκεις και αντιφάσκεις, Σπύρο Μέριανε!», στο οποίο επισημαίναμε τις αντιφατικές δημόσιες τοποθετήσεις του Προέδρου της Βολίδας, ο οποίος την μία αναλάμβανε ο ίδιος την ευθύνη για την κατάληξη του σωματείου, ενώ την άλλη έριχνε το φταίξιμο στους παίκτες της ομάδας! Επίσης, τονίζαμε ότι εντελώς λανθασμένα ο κύριος Μέριανος απαξίωνε κάποιους προπονητές, με τους οποίους συνεργάστηκε και του αποδεικνύαμε ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ήταν διπλωματούχοι και πιστοποιημένοι. (Για να θυμηθείτε το εν λόγω δημοσίευμα, (κάντε ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ).


Παρόλο, λοιπόν, που το κείμενο της ιστοσελίδας μας ήταν κόσμιο και πληρούσε τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, παρόλο που το κείμενό μας ήταν τεκμηριωμένο, βασισμένο σε πραγματικά περιστατικά και συνοδευόμενο από αποδεικτικά στοιχεία και από ντοκουμέντα, εν τούτοις ο Σπύρος Μέριανος αντί να δώσει απαντήσεις, ανήρτησε στο facebook, κάτω από το δημοσίευμά μας ένα σχόλιο, «διανθισμένο» με πολύ απαξιωτικές εκφράσεις προς το πρόσωπο του συντάκτη του άρθρου, Χρήστου Γραμμένου, που τυγχάνει και ιδιοκτήτης αυτού εδώ του site. Για την... ταμπακέρα, όμως, ουδείς λόγος!


Κύριε Μέριανε, κατ' αρχάς θα μπορούσατε να μας απευθυνθείτε με το πολιτισμένο και ευπρεπές ύφος που σας απευθυνόμαστε κι εμείς. Και δεύτερον, δεν υπάρχει θέμα «επί προσωπικού», διότι εδώ έχουμε να κάνουμε με την διάλυση μιας μεγάλης ομάδας, που έχει κατακτήσει Πρωταθλήματα, Κύπελλα και Σούπερ Καπ της ΕΠΣΚ, έχει πάρει το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας και είχε εξαιρετικές παρουσίες στην Δ' Εθνική. Ο ιστορικός αυτός σύλλογος έχει βάλει «λουκέτο» πλέον, έχοντας εσάς στην διοικητική του κεφαλή. Ο δικός μας ρόλος, ως ΜΜΕ, δεν είναι μόνο να ενημερώνουμε τον κόσμο, αλλά και να «καυτηριάζουμε» τα... κακώς κείμενα. Δεδομένου ότι είστε παράγοντας, θα πρέπει να δέχεστε την κριτική. Είστε δημόσιο πρόσωπο, ποσό δε μάλλον τώρα που έχετε θέσει και υποψηφιότητα για το Δ.Σ. της Ένωσης. Αν δεν αντέχετε να σας κρίνουν, θα μπορούσατε κάλλιστα να μην ασχολείστε τόσο ενεργά με το ποδόσφαιρο.


Επειδή, λοιπόν, κύριε «Καρέκα», το περιεχόμενο της ανάρτησής σας δεν είναι μόνο προσβλητικό και συκοφαντικό για τον δημοσιογράφο στον οποίο απευθύνεστε, αλλά και ρατσιστικό, γιατί γίνεται αναφορά σε εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα υγείας, καλείσαι ΑΜΕΣΑ να ανακαλέσεις τα γραφόμενά σου και να ζητήσεις συγγνώμη. Ειδάλλως, η υπόθεση θα ανατεθεί σε νομικό σύμβουλο, προκειμένου να πράξει τα δέοντα, όπως ακριβώς συνέβη πριν από δύο μήνες με την περίπτωση δύο άλλων παραγόντων.


Βλέπουμε παρακάτω το σχόλιο του κυρίου Μέριανου:

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
23
Οκτώβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb