Φήμες για «μαγειρέματα» στην Α’ Κατηγορία! - CorfuCorner.gr
05/09/2021

Φήμες για «μαγειρέματα» στην Α’ Κατηγορία!

Την περασμένη Παρασκευή (3/9), το προεδρείο της ΕΠΣ Κέρκυρας ανακοίνωσε πως στην Α' Κατηγορία δήλωσαν συμμετοχή 24 σωματεία, τα οποία θα κατανεμηθούν σε δύο Ομίλους των 12, με γεωγραφικά κριτήρια. Όλα καλά ως εδώ...


Σε κάποιο σημείο, όμως, αναφέρεται ότι οι ομάδες της πόλης θα κληρωθούν (λέει) σε καθένα από τους δύο Ομίλους. Εδώ, αξίζει να σταθούμε!


Ποιοι από τους συλλόγους της πόλης φαίνονται να είναι οι πιο δυνατοί και προβάλλουν ως πολύ μεγάλα φαβορί για να πρωταγωνιστήσουν στην Α' ΕΠΣΚ και να διεκδικήσουν τον προβιβασμό στην Α1'; Ο ΑΟ Κέρκυρα (που αποτελεί το... brand name της Κατηγορίας ) και ο  ΠΑΟ Σφακιανάκης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια, όπου έκανε την εμφάνισή του, λέγεται πως τυγχάνει «ειδικής μεταχείρισης» από την Ένωση. Στα ποδοσφαιρικά στέκια του νησιού «ψιθυρίζεται» ότι τα εν λόγω σωματεία, παρόλο που ανήκουν στο ίδιο γεωγραφικό διαμέρισμα, κατά έναν... περίεργο τρόπο θα τοποθετηθούν σε διαφορετικούς Ομίλους. Δηλαδή, ενώ η διοργανώτρια αρχή κάνει λόγο για «κλήρωση» μεταξύ των ομάδων της πόλης, οι... κακές γλώσσες μιλούν για ορισμό!!!


Την περσινή σαιζόν, όπου οι Όμιλοι της Α' Κατηγορίας ήταν τρεις, ο ΑΟ Κέρκυρα και ο ΠΑΟ Σφακιανάκης είχαν μπει αναγκαστικά σ' εκείνον του Κέντρου, όπου μάλιστα είχαν μόνο νίκες στις τρεις μόλις αγωνιστικές που έγιναν, πριν την διακοπή. Τώρα, όμως, όπου οι Όμιλοι είναι δύο, είναι πιο εύκολο (με ένα... μαγικό ραβδί) οι εν λόγω σύλλογοι να πάνε σε διαφορετικούς Ομίλους, ώστε να έχουν αμφότεροι την ευκαιρία να καταλάβουν την πρώτη θέση και ν' ανέβουν απευθείας στην Α1', χωρίς να μπλέξει στην... αγγαρεία του μπαράζ εκείνος που θα καταταγεί δεύτερος. Κάτι τέτοιο, προφανώς θα ευνοούσε περισσότερο τον ΠΑΟ Σφακιανάκης, δεδομένου ότι ο ΑΟ Κέρκυρα έχει τεράστια δυναμική και αποτελεί το «ηχηρό» όνομα της Κατηγορίας.


Επαναλαμβάνουμε ότι τα ανωτέρω απορρέουν από φήμες και διαδόσεις, που δεν απομένει παρά να δούμε αν θα επαληθευτούν ή αν θα διαψευστούν. Στην περίπτωση που συμβεί το πρώτο, τότε το Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΚ θ' αποκτήσει «σκιές» και θα περιέλθει στην αναξιοπιστία, προτού καν ξεκινήσει!

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
25
Οκτώβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb