Εξαιρετικά ομιχλώδες το… τοπίο στο τοπικό! - CorfuCorner.gr
26/08/2021

Εξαιρετικά ομιχλώδες το… τοπίο στο τοπικό!

Μέσω της απόφασης του Δ.Σ της ΕΠΣ Κέρκυρας που δόθηκε στην δημοσιότητα στις 3 Αυγούστου , τα Πρωταθλήματα της Α1' και της Α' Κατηγορίας θ' αρχίσουν είτε το σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου, είτε μια εβδομάδα αργότερα (25-26/9). Δηλαδή σε τρεις με τέσσερις περίπου εβδομάδες. Τα πάντα, ωστόσο, εξακολουθούν να βρίσκονται. «στον αέρα»!


Άραγε η Α1' θα γίνει σε δύο Ομίλους ή σε έναν; Η Α' θα διεξαχθεί σε τρεις Ομίλους ή σε δύο; Ποια θα είναι η διαδικασία προβιβασμού και υποβιβασμού; Πότε θα γίνουν οι κληρώσεις; Τι θα ισχύσει τελικά για τους ανεμβολίαστους ποδοσφαιριστές; Βάσει της νέας ΚΥΑ, θα τους επιτρέπεται ή όχι να αγωνίζονται και να εισέρχονται στα αποδυτήρια των γηπέδων; Επειδή τα covid test πλέον καθίστανται υποχρεωτικά για τα ανεμβολίαστα μέλη των σωματείων που εισέρχονται σε μια αθλητική εγκατάσταση, ποιος θα επιβαρυνθεί το κόστος; Οι ομάδες που δεν θα έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο Ηλεκτρονικό Μητρώο της ΓΓΑ, θα μπορούν να μετάσχουν στις τοπικές διοργανώσεις και να χρησιμοποιούν δημόσιους αθλητικούς χώρους, εάν δεν ψηφιστεί στην Βουλή η σχετική τροπολογία του Αυγενάκη; Θα μπορούν να κάθονται στον πάγκο της ομάδας τους οι προπονητές που δεν έχουν εγγραφεί στο Ειδικό Μητρώο της ΓΓΑ; Τι θα γίνει με κάποια από τα «προβληματικά» γήπεδα του νησιού, που βρίσκονται σε εξευτελιστική κατάσταση; Η μάσκα θα είναι υποχρεωτική για τους φιλάθλους; Αυτά τα ερωτήματα (και πολλά ακόμη) ταλανίζουν ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Κέρκυρας, οι οποίοι στην κυριολεξία «δεν ξέρουν τι... τους ξημερώνει» και δεν γνωρίζουν «τι μέλλει γενέσθαι»,, γι' αυτό και αδυνατούν να κάνουν τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό τους όπως θα επιθυμούσαν.


Ποια είναι η στάση της ΕΠΣΚ; Πέρα βρέχει! Στις 18 και στις 23 Αυγούστου, κάλεσε σε συσκέψεις τα σωματεία του τοπικού, όπου μόλις τα 17 από τα 43 ανταποκρίθηκαν, αλλά το μόνο που έγινε ήταν... μια τρύπα στο νερό! Μηδέν εις το πηλίκον! Οι... υπευθυνο-ανεύθυνοι του Δ.Σ. της Ένωσης είχαν παντελή άγνοια , ήταν σε φάση... τρεις λαλούν και δυό χορεύουν! έκαναν απλά μια υπενθύμιση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και από ‘κει και πέρα αρκέστηκαν σε αοριστολογίες και σε... παρλαπίπες, του στυλ «Δεν ξέρουμε», «Θα δούμε», «Θα προσπαθήσουμε», «Κάντε λιγάκι υπομονή». Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε, δηλαδή και ουσία καμιά! Ουδεμία απορία των εκπροσώπων των ομάδων λύθηκε, ουδέν στέλεχος της διοργανώτριας αρχής φάνηκε να αφουγκράζεται την αγωνία τους, κανενός το... αφτί δεν ίδρωσε! Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο... καλή σου νύχτα!!!


• Άρθρο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ

 

 



Corfu Corner Radio

Δευτέρα
25
Οκτώβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb