Γιατί τα σωματεία της Α1’ «σνόμπαραν» την ΕΠΣΚ; - CorfuCorner.gr
22/08/2021

Γιατί τα σωματεία της Α1’ «σνόμπαραν» την ΕΠΣΚ;

Η μηδαμινή παρουσία εκπροσώπων των σωματείων στην (προγραμματισμένη για το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης 18/8) σύσκεψη με το Δ.Σ. της ΕΠΣ Κέρκυρας, υπήρξε πραγματικά εντυπωσιακή! Κυριολεκτικά... «έβγαζε μάτια»!


Υπενθυμίζουμε ότι στην συνάντηση παραβρέθηκαν μόλις οι τέσσερις από τις 16 ομάδες του Πρωταθλήματος και συγκεκριμένα οι Ολυμπιάδα Καρρουσάδων, Αναγέννηση Περιβολίου, Αχιλλέας Νυμφών και ΑΟ Κάβος. Δηλαδή, η αποχή ήταν της τάξης του 75%. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι παριστάμενοι παράγοντες του Συμβουλίου της Ένωσης, ήταν αριθμητικά περισσότεροι από εκείνους των συλλόγων!


Το CORFUCORNER.GR επικοινώνησε με υψηλόβαθμο στέλεχος του προεδρείου της διοργανώτριας αρχής, το οποίο εμφανίστηκε πολύ προβληματισμένο για το προαναφερόμενο συμβάν. Όταν του ζητήσαμε να μας κάνει μια εκτίμηση για τους λόγους της απουσίας 12 σωματείων (δηλαδή των 3/4 της Κατηγορίας), επικαλέστηκε την υπερβολική ζέστη, τις επαγγελματικές υποχρεώσεις των παραγόντων των ομάδων και το ότι ενδεχομένως δεν ήταν ενήμεροι για το ραντεβού στο ενωσιακό γήπεδο. Σεβαστή η άποψη του μέλους της Διοίκησης Κουλόπουλου, ωστόσο εμείς πιστεύουμε ότι η τεράστια αποχή οφείλεται κυρίως αλλού...


Κι εξηγούμαστε: Γιατί οι εκπρόσωποι των συλλόγων να χαραμίσουν και να σπαταλήσουν τον χρόνο τους, πηγαίνοντας στην συγκέντρωση της Ένωσης; Πέρυσι το καλοκαίρι π.χ., στις συναντήσεις που είχαν γίνει, οι πιο πολλές ομάδες της Α1' είχαν εκφράσει την κάθετη αντίθεσή τους ως προς την διαίρεση του Πρωταθλήματος, ωστόσο «πέρασε το θέλω» του Γιώργου Κουλόπουλου, εμπνευστή αυτής της γελοίας, φαύλης και  ανούσιας καινοτομίας , ο οποίος δημιούργησε τους δύο Ομίλους. Θα σκέφτηκαν τώρα, λοιπόν: «Τι να πάμε να κάνουμε;, αφού δεν μας ακούν και δεν μας καταλαβαίνουν;». Και μπορεί να είναι και το άλλο... Μέχρι πέρυσι, η Διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας έμπαινε τουλάχιστον στον κόπο να πηγαίνει σε βορρά και νότο για να κουβεντιάσει με τους συλλόγους, ενώ τώρα τους κάλεσε... ντάλα καλοκαίρι να κουβαληθούν στο Κανόνι, στην κερκίδα του Αθλητικού Κέντρου, δήθεν για λόγους προστασίας από τον κορωνοϊό. Κάλλιστα, όμως, οι συσκέψεις με τα εκτός πόλης σωματεία, θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν στους εξωτερικούς χώρους των επιχειρήσεων εστίασης σε κάποια χωριά, ώστε η πρόσβαση να είναι πιο εύκολη. Λέτε να μην το έπραξαν οι κύριοι της Ένωσης, όχι μόνο διότι βαριόντουσαν να μετακινηθούν, αλλά κι επειδή «δεν είχαν μία» για να πληρώσουν τα νερά ή τις πορτοκαλάδες που θα υποχρεούνταν να κεράσουν τους προσκεκλημένους τους;


Για αύριο Δευτέρα (23/8) το απόγευμα, η διοργανώτρια αρχή έχει συγκαλέσει... μάζωξη των ομάδων της Α' Κατηγορίας. Είμαστε, λοιπόν, περίεργοι να δούμε αν μετά την παταγώδη αποτυχία της Τετάρτης, το προεδρείο θα οργανώσει καλύτερα την κατάσταση, προκειμένου να μην υποστεί νέο... κάζο, που επικοινωνιακά θα είναι σίγουρα πολύ επιβλαβές, ενόψει Γενικής Συνέλευσης και εκλογών.


• Άρθρο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ

 

 
Corfu Corner Radio

Σάββατο
23
Οκτώβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb