Πούντη η προαγωγή της κερκυραϊκής διαιτησίας; - CorfuCorner.gr
28/07/2021

Πούντη η προαγωγή της κερκυραϊκής διαιτησίας;

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες μέρες οι διαιτητικοί πίνακες όλων των Εθνικών Κατηγοριών (Super League 1, Super League 2 και Γ' Εθνικής), για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2021-2022), με τα... μαντάτα όμως να μην είναι όπως τα ανέμεναν πολλοί εδώ στην Κέρκυρα.


Στις αξιολογήσεις που έγιναν, ουδείς ρέφερι από το νησί πήρε προαγωγή. Κάποιοι π.χ. περίμεναν πως ο Κώστας Γιούργας θα προβιβάζονταν στην δεύτερη την τάξη επαγγλματική Κατηγορία, αλλά τίποτα! Ούτε καν άνοδο από το τοπικό στην τρίτη Κατηγορία δεν είχαμε. Οι επιλογές της Επιτροπής, σ' ότι αφορά την κερκυραϊκή διαιτησία, ήταν... copy paste με πέρυσι το καλοκαίρι! Ακόμη και τον ανεπαρκέστατο Νικόδημο Καββαδία, δεν μπήκαν στον... κόπο να τον «ξηλώσουν» από την Γ' Εθνική και να τον στείλουν σπίτι του!


Πριν από μερικούς μήνες, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας, Γιώργος Κουλόπουλος, είπε στον υπογράφοντα ότι ένας από τους σοβαρότερους λόγους που η Διοίκησή του στήριξε τον Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ, ήταν προκειμένου τελευταίος να βοηθήσει τους διαιτητές του νησιού, στο θέμα της αξιολόγησής τους. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν συνέβη. Ούτε ένας ρέφερι δεν αναβαθμίστηκε!


Αναρωτιόμαστε, λοιπόν... Μήπως ο κύριος Ζαγοράκης, κοτζάμ Πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 και κοτζάμ Ευροβουλευτής, είναι εν τέλει παντελώς αδύναμος μπροστά στον... τιτανοτεράστιο Βρετανό αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ; Ή μήπως ο Πρόεδρος της ΕΠΟ αδιαφόρησε πλήρως για την Κέρκυρα, εξαπατώντας κατ' ουσίαν την ΕΠΣΚ;


• Άρθρο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
23
Οκτώβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb